Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σπανούλης: «Ομαδική νίκη, έχω ακόμα ενέργεια»

Σπανούλης: «Ομαδική νίκη, έχω ακόμα ενέργεια»
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 22:23

Τα εύσημα στους συμπαίκτες του έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 84-79 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο αρχηγός του Θρύλου ξεχώρισε τους Τσέρι, Πάντερ και Πολ, ενώ χαρακτήρισε ως μία ομαδική νίκη τη πιο σημαντική για τη φετινή σεζόν την επικράτηση κόντρα στους Ρώσους.

Τέλος, υπογράμμισε ότι εκείνος έχει ακόμα ενέργεια και είναι πανέτοιμος κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα του.

«Έχω ακόμα ενέργεια, δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Θέλω να απολαμβάνω το μπάσκετ και νιώθω σαν παιδί στο παρκέ, βγαίνοντας για κάθε παιχνίδι. Παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα. Είναι σημαντικό να δώσουν όλοι από κάτι, για να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη, όπως αυτή. Ο κόουτς είχε ένα εξαιρετικό πλάνο, το οποίο ακολουθήσαμε. Αυτή είναι η πιο σημαντική φετινή μας νίκη».

Στη συνέχεια ανέφερε:

«Όλοι βοήθησαν και έδωσαν το μάξιμουμ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τσέρι, για την προσπάθειά του και την άμυνά του, στον Πάντερ και τον Πολ, που έπαιξαν με ενέργεια. Είναι νέοι στην ομάδα, προσπάθησαν σκληρά και έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ. Δεν μας νοιάζει ποιος σκοράρει ή ποιος παίζει καλά. Όλοι βοήθησαν και αυτή είναι μια ομαδική νίκη».

Διαβάστε επίσης