Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεμζούρα: «Να κάνουμε τα ίδια και με τη Μακάμπι»

Κεμζούρα: «Να κάνουμε τα ίδια και με τη Μακάμπι»
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 18:21
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για το σπουδαίο «διπλό» επί της ΤΣΣΚΑ αλλά και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι (σ.σ. η οποία κέρδισε τη Φενέρ) μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα πριν την προπόνηση της Πέμπτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε…

Για την αυριανή αντίπαλο του Ολυμπιακού: Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που παίζει καλά τελευταία, έχει κάνει νίκες (3-2) και είναι από τις καλύτερες στην άμυνα στη διοργάνωση ενώ είναι πρώτη σε κλεψίματα. Είναι ομάδα που τροφοδοτεί την επίθεση από την άμυνά της. Ασκεί πίεση στη μπάλα, είναι σκληρή και physical και επιτίθεται στο ζωγραφιστό. Οι κορυφαίοι σκόρερ της οι Κάσπι, Βόλτερς και Ουίλμπεκιν. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει ανάλογο παιχνίδι με αυτό της Μόσχας: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είμαστε καλά πνευματικά, είμαστε ήρεμοι μετά τη νίκη στη Μόσχα. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι υγιείς. Αισθανόμαστε καλά και με έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να έχουν την ίδια ενέργεια.

Αγωνιστικά, πρέπει να κάνουμε τα ίδια. Υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αυτό ισχύει για όλους τους προπονητές. Τους δώσαμε πολλά lay up. Ήταν σίγουρα όμως το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Χαρήκαμε με τη νίκη, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται διόρθωση».

Για τον κόσμο: Είναι σπουδαίο αυτό το εκτιμάμε, περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Σας περιμένουμε ελάτε να μας υποστηρίξετε και στις καλές στιγμές και στις άσχημες. Δώστε μας την ενέργειά σας και θα προσπαθήσουμε να το ανταποδώσουμε αυτό.

Διαβάστε επίσης

Ριντ και Ρότσεστι με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Ριντ και Ρότσεστι με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Οι δύο Αμερικανοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όντες παίκτες του Ολυμπιακού και αναμένεται να κάνουν και το ντεμπούτο τους στον Θρύλο κόντρα στην Μακάμπι.