Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 19:20

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπράντον Πολ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ μεγάλο διπλό.

Ένα διπλό το οποίο δίνει αυτοπεποίθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, όπως τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, ωστόσο, πλέον το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Μακάμπι, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Ρότσεστι και Ριντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ:

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση και τώρα γυρνάμε στην έδρα μας για να την υπερασπιστούμε».

Για τη Μακάμπι:

«Πρέπει να παίξουμε στον ρυθμό μας, είναι καλή ομάδα επιθετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, να φέρουμε πάθος και ενέργεια και να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Για τους ”νέους” της ομάδας:

«Ξέρω τον Ρότσεστι από παλιά, όταν παίζαμε στη Ρωσία. Έχω αντιμετωπίσει τον Ριντ στη G-League. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Έρχεται Πειραιά η Μακάμπι! (vid)

Έρχεται Πειραιά η Μακάμπι! (vid)

Αποστολή της «ομάδας του λαού» αναχώρησε από το Τελ Αβίβ με προορισμό την Αθήνα για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.

Οι αριθμοί στις φανέλες των Ρότσεστι και Ριντ!

Οι αριθμοί στις φανέλες των Ρότσεστι και Ριντ!

Οι δύο Αμερικανοί έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον Ολυμπιακό, έχουν δηλωθεί κανονικά στην Ευρωλίγκα και είναι πολύ πιθανό στην αναμέτρηση της Παρασκευής (21:30) να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Ριντ και Ρότσεστι με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Ριντ και Ρότσεστι με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Οι δύο Αμερικανοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όντες παίκτες του Ολυμπιακού και αναμένεται να κάνουν και το ντεμπούτο τους στον Θρύλο κόντρα στην Μακάμπι.