Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται Πειραιά η Μακάμπι! (vid)

Έρχεται Πειραιά η Μακάμπι! (vid)
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 19:43

Βραδινή πτήση για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με προορισμό την Αθήνα! Η «ομάδα του λαού» προπονήθηκε στο γήπεδό της, είδε βίντεο για τον Ολυμπιακό και ακολούθως αναχώρησε από το Τελ Αβίβ με προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα καθώς κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε στο γήπεδό της. Είχε μια διαφορά 20 πόντων αλλά άντεξε και στην αντίδραση της τούρκικης ομάδας παίρνοντας τη νίκη τελικά με 67-55.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για τη Μακάμπι. Έχει κερδίσει επίσης τους Ερυθρό Αστέρα και Βαλένθια στην έδρα της, ενώ ξεκίνησε τη διοργάνωση με δύο ήττες: Στη Μόσχα από την Κίμκι και στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης

Οι αριθμοί στις φανέλες των Ρότσεστι και Ριντ!

Οι αριθμοί στις φανέλες των Ρότσεστι και Ριντ!

Οι δύο Αμερικανοί έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον Ολυμπιακό, έχουν δηλωθεί κανονικά στην Ευρωλίγκα και είναι πολύ πιθανό στην αναμέτρηση της Παρασκευής (21:30) να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Ριντ και Ρότσεστι με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Ριντ και Ρότσεστι με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Οι δύο Αμερικανοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όντες παίκτες του Ολυμπιακού και αναμένεται να κάνουν και το ντεμπούτο τους στον Θρύλο κόντρα στην Μακάμπι.