Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσμονή για νίκη και… νέους

Προσμονή για νίκη και… νέους
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 10:18

Η γαστρεντερίτιδα, η οποία ταλαιπώρησε τον Κουζμίνσκας, όπως και τους Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ, πονοκεφαλιάζουν τον Κεμζούρα, ενόψει του αποψινού ματς, με τη Μακάμπι, στο ΣΕΦ, ενώ λείπει και ο Παπανικολάου! Ωστόσο, Λιθουανός προπονητής και οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι, είναι έτοιμοι να μπουν με πάθος και δύναμη στο παρκέ, για να δώσουν συνέχεια, σε αυτό που έκαναν την Τετάρτη, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα.

Ο κόσμος έχει μεγάλη δίψα, να δει την ομάδα να παίζει και να νικάει, απόψε το βράδυ, την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο ΣΕΦ. Το πιθανό ντεμπούτο Ρότσεστι και Ριντ, παράλληλα, δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους φίλους των Πειραιωτών, να συνδυάσουν ένα εντός έδρας ματς Θρύλου, με μία «μάχη» για νίκη και να δουν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, σε δράση.

Διαβάστε επίσης

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μας παρακάλεσε ο Δ. Γιαννακόπουλος και κατεβάσαμε αληθινή είδηση»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μας παρακάλεσε ο Δ. Γιαννακόπουλος και κατεβάσαμε αληθινή είδηση»

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (30/11) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους παρακάλεσε και σε ένδειξη ανωτερότητας και κατανόησης δεν υπάρχει πλέον ανηρτημένη αληθινή είδηση στο σάιτ της ΚΑΕ΅.