Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μόσχα ήταν μόνο η… αρχή! (pic)

Η Μόσχα ήταν μόνο η… αρχή! (pic)
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 17:14

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά, απόψε, στη «μάχη» της Ευρωλίγκας! Απόψε το βράδυ, στις 21:30, φιλοξενεί στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, του κόουτς Σφαιρόπουλου, σε μία ιδιαίτερη αναμέτρηση, από πολλές απόψεις! Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα, με τη συμμετοχή των Κουζμίνσκας και Μιλουτίνοφ, δύο πολύτιμων μονάδων, να κρίνεται αμφίβολη και να αποφασίζεται -κυριολεκτικά- την τελευταία στιγμή!

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν έχει, επίσης, στη διάθεσή του, τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και δεν είναι διαθέσιμος. Παρόντες, έστω και για λίγο, αναμένεται να είναι οι δύο νέοι, Ρότσεστι και Ριντ.

Με τον κόσμο στο πλευρό του και τον κόουτς Σφαιρόπουλο, για πρώτη αφορά απέναντι (στο ΣΕΦ, όχι συνολικά, ο Ολυμπιακός τον αντιμετώπισε και πέρυσι, στο Τελ Αβίβ), οι Πειραιώτες θέλουν να… κεφαλαιοποιήσουν το ιστορικό διπλό, το οποίο έκαναν πριν από δύο ημέρες, στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, με πρώτο στόχο τα play off της Ευρωλίγκας!

Διαβάστε επίσης

«Μέσα» Μιλουτίνοφ, Κουζμίνσκας και οι «νέοι»!

«Μέσα» Μιλουτίνοφ, Κουζμίνσκας και οι «νέοι»!

Στην 12αδα του Ολυμπιακού με Μακάμπι τόσο ο Σέρβος σέντερ όσο και ο Λιθουανός φόργουορντ, καθώς και οι Ρότσεστι, Ριντ… Εκτός έμειναν οι Χαπ, Μπόλντγουιν και φυσικά ο τραυματίας Παπανικολάου.