Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελειώνει» ο Μπόλντγουϊν, έπεται και συνέχεια…

«Τελειώνει» ο Μπόλντγουϊν, έπεται και συνέχεια…
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 09:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Γουέιντ Μπόλντγουιν από τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λύσουν την συνεργασία τους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κεστούτις Κεμζούρα, δίχως να μιλήσει συγκεκριμένα για κάποιον παίκτη, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επέλεξε τον Αμερικανό γκαρντ ως έναν παίκτη που θα μπορούσε να ηγηθεί της ομάδας και να «βγει» στη συνέχεια ως ένα μεγάλο project από τα χέρια του, όπως έχει κάνει με άλλους παίκτες που πλέον κοστίζουν εκατομμύρια.

Ο ίδιος ο Μπόλντγουιν έλεγε πως ήρθε να ηγηθεί στον Ολυμπιακό, μόνο που η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και πνευματικά και πλέον η ομάδα με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Μπόλντγουιν ήταν εκτός 12άδας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ ήταν ο μοναδικός που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και στη Μπασκόνια είχε παίξει μόλις 3 λεπτά.

Ο Μπόλντγουιν πάντως δεν θα είναι όπως φαίνεται ο μοναδικός που θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τουλάχιστον ένας παίκτης ακόμα.

Διαβάστε επίσης