Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

14 χρόνια είχε να κάνει τέτοια (κακή) εκκίνηση! (pic)

14 χρόνια είχε να κάνει τέτοια (κακή) εκκίνηση! (pic)
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 19:37
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία από τις χειρότερες εκκινήσεις του στην Ευρωλίγκα και βρίσκεται στο 2-4 (νίκες-ήττες) και την 14η θέση της βαθμολογίας! Αναμφισβήτητα έχει θέματα πολλά αγωνιστικά, από την άλλη, έχουμε να κάνουμε και με την πιο ανταγωνιστική και δυνατή Ευρωλίγκα που έχουμε δει ποτέ. Η Φενέρμπαχτσε τρανταχτό παράδειγμα που βρίσκεται στο 1-5, η Ρεάλ πήγε στο 3-3 και γενικότερα έχουμε εκπλήξεις και αποτελέσματα μη αναμενόμενα για πολλούς.

Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν είχε συνηθίσει τον κόσμο του σε τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα. Για να βρούμε μία αντίστοιχη εκκίνηση πρέπει να ανατρέξουμε 14 χρόνια πίσω. Μόνο τη σεζόν 2005-06 είχε ξεκινήσει ξανά στην Ευρωλίγκα με 2 νίκες και 5 ήττες, ενώ μία χρονιά πριν έχει καταγραφεί η ακόμα χειρότερη εκκίνηση με 1 νίκη και 5 ήττες.

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας πριν τη Ζαλγκίρις!

Φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας πριν τη Ζαλγκίρις!

Ο Κεμζούρα θέλει να βάλει τους Ριντ και Ρότσεστι στα συστήματα, αρχικά μέσα από τις προπονήσεις, ενώ ιδεατό θα ήταν και ένα φιλικό, αλλά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Εφές την Πέμπτη (7/11) δεν προλαβαίνει. Θα το κάνει την άλλη εβδομάδα πριν τη Ζαλγκίρις.