Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολο βράδυ ο Μιλουτίνοφ, θεραπεία ο Παπανικολάου!

Δύσκολο βράδυ ο Μιλουτίνοφ, θεραπεία ο Παπανικολάου!
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 20:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό είχαν ρεπό το Σάββατο (2/11), ωστόσο το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο! Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πέρασε δύσκολο βράδυ Παρασκευής (1/11) καθώς έκανε εμετούς έχοντας ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα και το απόγευμα του Σαββάτου είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως αισθάνεται καλύτερα.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση και του Κουζμίνσκας, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο έχει αφυδατωθεί ο οργανισμός του και πρέπει να πάρει τα υγρά που χρειάζεται για να επανέλθει.

Από κει και πέρα, παρά το ρεπό, το ΣΕΦ επισκέφτηκαν οι Παπανικολάου και Κόνιαρης. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ πήγε να κάνει θεραπεία στο γόνατό του και μάλιστα είδε λίγο και την αναπτυξιακή ομάδα μαζί με τον Πρίντεζη στο βοηθητικό του ΣΕΦ απέναντι στον Αμύντα, ενώ θεραπεία έκανε στη μέση του και ο Κόνιαρης.

Ο νεαρός γκαρντ χρειάζεται ξεκούραση καθώς αυτό που τον έχει πιάσει είναι σφίξιμο, ανάλογο με αυτά που παθαίνει ο Πρίντεζης.

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας πριν τη Ζαλγκίρις!

Φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας πριν τη Ζαλγκίρις!

Ο Κεμζούρα θέλει να βάλει τους Ριντ και Ρότσεστι στα συστήματα, αρχικά μέσα από τις προπονήσεις, ενώ ιδεατό θα ήταν και ένα φιλικό, αλλά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Εφές την Πέμπτη (7/11) δεν προλαβαίνει. Θα το κάνει την άλλη εβδομάδα πριν τη Ζαλγκίρις.