Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο άλλαξε…

Πόσο άλλαξε…
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019 - 19:42
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν αποτελεί δα και είδηση η επικείμενη παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον στον ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Διανύει την 5η του σεζόν με τη φανέλα της Εφές, έχει επιστρέψει ουκ ολίγες φορές στο γήπεδο στο οποίο πέρασε δύο αγωνιστικές χρονιές (το 2013-14 και το 2014-15) με την ομάδα που ξεκίνησε το «ταξίδι» του στην Ευρωλίγκα ερχόμενος τότε από την άσημη Βαρέζε.

Από τότε βέβαια πολλά, μα πάρα πολλά, έχουν αλλάξει… Ο Ντάνστον θα έρθει στο ΣΕΦ και πέραν των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα βρει μπροστά του μόλις δύο συμπαίκτες του από την ομάδα με την οποία είχε φτάσει στον τελικό του Final 4 το 2015 στη Μαδρίτη.

Από τους τότε συμπαίκτες του μόνο δύο υπάρχουν στην τωρινή ομάδα. Οι δύο αρχηγοί. Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Διαβάστε επίσης

Με Κόνιαρη η προετοιμασία ενόψει Εφές!

Με Κόνιαρη η προετοιμασία ενόψει Εφές!

Με τον Αντώνη Κόνιαρη να συμμετέχει στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού την Τρίτη (5/11) για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ.

Η επίθεση τον «πληγώνει»!

Η επίθεση τον «πληγώνει»!

Στον Ολυμπιακό πρέπει επειγόντως να βελτιώσουν την επιθετική τους λειτουργία. Η σύγκριση με την Εφές. Οι θέσεις του ανάμεσα στις 18 ομάδες της διοργάνωσης, σε 2%, 3% και ασίστ.