Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμος για απογείωση», λέει ο Ριντ!

«Έτοιμος για απογείωση», λέει ο Ριντ!
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 14:51

Πανέτοιμος να ανεβάσει τον ρυθμό του και να… απογειωθεί, δήλωσε χαρακτηριστικά, στη Media Day του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ματς με την Εφές, ο Γουίλι Ριντ.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το παιχνίδι με την Εφές: «Το σημαντικό για εμάς είναι να προστατέψουμε την μπάλα, να είμαστε καλοί στην άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε παραπάνω κατοχές και θα έχουμε καλές πιθανότητες νίκες».

Για την κατάστασή του: «Για μένα δεν υπάρχει καμία κατάσταση. Μόλις ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν ήδη σε μία συγκεκριμένη κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος. Σταδιακά, θα πάρω πιο πολλά λεπτά. Δουλεύω με την ομάδα και θα δείτε το παιχνίδι μου σύντομα, το οποίο θα απογειωθεί».

Για το αν δέχτηκε κάποια συμβουλή από τους συμπαίκτες του: «Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να είμαι υπομονετικός. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, πολλά είναι διαφορετικά εδώ. Θέλω να είμαι ο ηγέτης στην άμυνα, να είμαι αυτός που μιλά στους συμπαίκτες του. Ο Σπανούλης και οι άλλοι θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή μου».

Για το αν η Μακάμπι άλλαξε τη νοοτροπία στα αποδυτήρια: «Η ήττα από την Μακάμπι δεν μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά. Εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Δουλεύουμε σκληρά, αυτό δεν φάνηκε κόντρα στην Μακάμπι αλλά ελπίζω να το δείτε στο ματς με την Εφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε επίσης

Με Κόνιαρη η προετοιμασία ενόψει Εφές!

Με Κόνιαρη η προετοιμασία ενόψει Εφές!

Με τον Αντώνη Κόνιαρη να συμμετέχει στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού την Τρίτη (5/11) για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ.

Πόσο άλλαξε…

Πόσο άλλαξε…

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έρχεται ξανά στο ΣΕΦ, αλλά οι πρώην συμπαίκτες του είναι μόνο δύο από τον Ολυμπιακό!