Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξέσπασε ο κόσμος: Γιούχα στο φινάλε!

Ξέσπασε ο κόσμος: Γιούχα στο φινάλε!
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 - 22:55

Ο κόσμος να στηρίξει, ο κόσμος να βάλει πλάτη – όσοι λίγοι πιστοί έρχονται ακόμα, καθώς τα εισιτήρια ήταν 5.600- αλλά αυτή η εικόνα δεν βλέπεται. Ο Ολυμπιακός διασύρεται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να δει λίγο νεύρο, λίγο αντίδραση, λίγο πάθος, να τιμάνε τη φανέλα, αλλά αντίθετα, χάνει χρήμα και χρόνο βλέποντας μία ομάδα που… γράφει ιστορία.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το ματς, με δευτερόλεπτα να έχουν απομείνει για να λήξει και τυπικά, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και γιούχα αντιδρώντας και περνώντας το μήνυμα στη διοίκηση γι αυτό που βλέπουν.

Διαβάστε επίσης

Ο Σπανούλης την «χώθηκε» στον κομπλεξικό Σίνγκλετον

Ο Σπανούλης την «χώθηκε» στον κομπλεξικό Σίνγκλετον

Το ματς με το σκορ στο 67-83 ήθελε λίγα δευτερόλεπτα να ολοκληρωθεί και τυπικά, οι παίκτες είχαν σταματήσει και είχαν ξεκινήσει να ανταλλάσουν χειραψίες και ο Σίνγκλετον, κομπλεξικός γαρ που βγάζει ακόμα πόνο, ζητούσε τη μπάλα και σούταρε τρίποντο κάνοντας το τελικό 67-86...

Δεν μπορεί…

Δεν μπορεί…

Ο Ολυμπιακός παρά το ότι βρέθηκε στο -18 (35-53) κατάφερε να μειώσει στους 6 (61-67) αλλά δεν μπήκε ποτέ στη διεκδίκηση της νίκης και εν τέλει έχασε από την Εφές με 86-67 για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.