Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία προστασία Φενέρ και Ομπράντοβιτς σε Σλούκα!

Καμία προστασία Φενέρ και Ομπράντοβιτς σε Σλούκα!
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 18:34

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, από πλευράς κυρίως ακροδεξιών Τούρκων, επειδή πριν το ματς της Φενέρμπαχτσε με τη Μπεσίκτας δεν κράτησε-όπως οι συμπαίκτες του- ένα πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ. Media και κόσμος στην Τουρκία τον σχολίασαν αρνητικά, παρά το γεγονός πως μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2017 στην Κωνσταντινούπολη, ο ίδιος είχε πει «δεν κράτησα την ελληνική σημαία για να μην προκαλέσω», φυσικά υπήρξαν πολλοί που τον στήριξαν, ωστόσο μετά από μέρες με έκπληξη κατανοεί κανείς πως η ομάδα του επίσημα δεν τον έχει στηρίξει ούτε ο προπονητής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Καμία ανακοίνωση, καμία τοποθέτηση, καμία δήλωση από τις δύο πλευρές για τον παίκτη τους, ο οποίος σύμφωνα με όσα φημολογούνται στην Ευρώπη του χρωστάνε μισθούς από πέρσι (όχι μόνο σε αυτόν φυσικά) ενώ φέτος, μέχρι στιγμής, δεν έχουν λάβει κανέναν μήνα μισθοδοσίας. Ο μόνος που βγήκε και στήριξε τον Κώστα Σλούκα, ήταν ο Τούρκος συνεργάτης του Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρ, τη στιγμή που ο Σέρβος τεχνικός… αγνοείται. Αυτός που ο ίδιος ο Σλούκας δεν χάνει ευκαιρία να αποθεώσει ως προπονητή. Ως άνθρωπο όμως;

Διαβάστε επίσης

Η μπίλια στο… 80!

Η μπίλια στο… 80!

Στις νίκες του ο Ολυμπιακός σκοράρει 85 πόντους. Η Ζαλγκίρις όποτε κατεβάζει τον αντίπαλο από τους 80… κερδίζει! Η αρνητική παράδοση και το τρίποντο!

Χάνει Ολυμπιακό ο Γκουντάιτις

Χάνει Ολυμπιακό ο Γκουντάιτις

Ο Λιθουανός θα χρειαστεί να κάνει θεραπείες στον καρπό του για μεγαλύτερο διάστημα, απ' ότι είχε αρχικά υπολογιστεί και θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 29 Νοεμβρίου.