Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλύτερο το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά τις προσθήκες»

«Καλύτερο το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά τις προσθήκες»
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 13:25

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους περιμένει δύσκολη αποστολή για την Ζαλγκίρις την Παρασκευή στο ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά με Ρότσεστι και Ριντ.

«Είναι δύσκολο να πούμε αν ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει φιλοσοφία σε σχέση με τον Μπλατ, γιατί εκείνος έφυγε μετά από μόλις ένα παιχνίδι. Το ρόστερ έχει αλλάξει λίγο και πιστεύω πως τώρα είναι καλύτερο με Ρότσεστι και Ριντ σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Ο Ρότσεστι είναι ένας έμπειρος παίκτης, που ξέρει να παίρνει σωστές αποφάσεις και αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Θα ελαφρύνει λίγη από την πίεση που πέφτει σε Σπανούλη και Πρίντεζη, άρα είναι μια σημαντική προσθήκη», τόνισε ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας.

«Εμείς θα πρέπει να καταλάβουμε ποιον έχουμε απέναντί μας και πού να ρισκάρουμε στην άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε, γιατί ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του και θα είναι πιο σκληρός. Ο Μιλουτίνοφ είναι πολύ ψηλός και θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να τον αντιμετωπίσουμε. Εξαρτάται από τα σημεία στα οποία θα τον τροφοδοτήσουν οι συμπαίκτες του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Τακτική και «εντατικά» ενόψει Ζαλγκίρις

Τακτική και «εντατικά» ενόψει Ζαλγκίρις

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν πάνοπλοι την προετοιμασία τους για την Τετάρτη, με τον Κεμζούρα να θέλει να εγκλιματίσει γρήγορα τους Ρότσεστι-Ριντ στην ομάδα ώστε να δώσουν λύσεις.