Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σίκμα ξέρανε τους… ξενύχτηδες!

Ο Σίκμα ξέρανε τους… ξενύχτηδες!
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 23:21

Δεν βάζουν μυαλό εκεί στον Παναθηναϊκό. Δεν ακούνε το αφεντικό που έχει τρελαθεί (με χαρτί γιατρού παρακαλώ… για το τσιγάρο). Παλεύανε από δω, παλεύανε από εκεί, ο κακομοίρης Παπαπέτρου έκανε την εμφάνιση της ζωής τους (39 πόντους, 41 ranking… αλήθεια λέμε, δεν κάνουμε πλάκα, σωστά τα γράψαμε) αλλά μετά από δύο παρατάσεις κατάφεραν και έχασαν από την Άλμπα Βερολίνου μέσα στο ΟΑΚΑ με 106-105 (88-88 κ.α. και 98-98 π.π.) πηγαίνοντας στο 4-4 μετά από 8 αγωνιστικές.

Ο Πουκλ, ξέρετε της Mafias της Ευρωλίγκας που τόσα χρόνια κατηγορεί ο Παναθηναϊκός και αυτόν ειδικά τον έχει βγάλει σέντρα και οι Πατέρνικο, Μόγκουλκοτς είδαν φάουλ στη τάπα του Σίκμα στον Γουάιλι στην προτελευταία φάση, αλλά ο Σίκμα με γκολ φάουλ πήρε το αίμα του πίσω και χάρισε 2η νίκη της Άλμπα στην διοργάνωση.

Λίγο έλειψε να κάνει το τριμπλ νταμπλ ο Καλάθης καθώς είχε 10 πόντους, 10 ασίστ και… 9 λάθη και επιστρατεύεται εσπευσμένα από τον Γιαννακόπουλο ο Γκαγκαλούδης.

ΥΓ: Αν έχουν τα αρχ… να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη από τον πρόεδρο… Μάνο Παπαδόπουλο. Ξέρει που βγαίνουν και πότε πίνουν.

Διαβάστε επίσης

Έπεσε γιούχα στο ΟΑΚΑ

Έπεσε γιούχα στο ΟΑΚΑ

Οι «58» πόντοι της Άλμπα έπεσαν βαριοί στους φίλους του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίκτες και τους προπονητές παρά τη συγνώμη και τις προσοχές που είχαν βαρέσει.