Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεμζούρα: «Περήφανοι για τους Θρύλους μας, σωστό χαρακτήρα και πνεύμα»

Κεμζούρα: «Περήφανοι για τους Θρύλους μας, σωστό χαρακτήρα και πνεύμα»
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 00:22

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα, αλλά και για όλη την λειτουργία της ομάδας στο ματς με τη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ όλα θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ευχαριστώ στον κόσμο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί έδειξαν πίστη στην ομάδα και έδωσαν μεγάλη ενέργεια στην ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους δύο θρύλους μας, τον Πρίντεζη και Σπανούλη που είναι στους πρώτους σκόρερ της Ευρωλίγκας. Είμαστε περήφανοι γι αυτούς. Να συνεχίσουν έτσι για πολλά χρόνια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε δύσκολες στιγμές μετά τις ήττες. Έδειξαν τον σωστό χαρακτήρα και το σωστό πνεύμα. Αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί σε όλο το παιχνίδι παίξαμε σαν ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και μα πόνεσαν κάποια ριμπάουντ της Ζαλγκίρις. Είχαμε πει πόσο σημαντικό θα είναι αυτό. Ήμασταν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος και στις δύο πλευρές, σημειώσαμε κάποια μεγάλα τρίποντα και πήραν το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. σε προηγούμενα παιχνίδια ίσως να είχαμε πρόβλημα όταν έρχονταν παιδιά από τον πάγκο, αλλά και στους νεοφερμένους, Ριντ και Ρότσεστι που έπαιξαν πολύ καλά.

Για τον Μπόλντγουϊν είπε: Κάναμε μια σοβαρή κουβέντα, προσπάθησα να του ξανά εξηγήσω τον ρόλο του και ότι είναι μέλος της ομάδας, ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την αθλητικότητα του και το ταλέντο του και παρ’ ότι δεν σκόραρε βοήθησε πολύ την ομάδα.

Για τα σχήματα είπε: Παίξαμε έτσι, ξεκινήσαμε με τον Παπανικολάου για τον Ουλάνοβας, ή ότι ταιριάζει ο Σπανούλης με τον Κόνιαρη ήταν θέμα τακτικής. Σε κάποιο άλλο μπορεί να είναι διαφορετικό.

Για το ότι ο Ολυμπιακός έδειχνε να ξεμένει από βενζίνη σε άλλα ματς: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και λένε πως η ζαλγκίρις παίζει 40 λεπτά, γι αυτό κέρδισε μεγάλους αντιπάλους. Το καλό δεκάλεπτο της Ζαλκίρις είναι το 4ο, το είχαμε αναλύσει. Χρησιμοποιήσαμε καλύτερο ροτέισον για να έχουμε την ομάδα πιο φρέσκια.δεν ξέρουμε αν θα λειτουργήσει στο μέλλον, αλλά το κάναμε έτσι».

Διαβάστε επίσης

Σάρας εντάξει είμαστε;

Σάρας εντάξει είμαστε;

Ο Ολυμπιακός «κάρφωσε» την Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους στο ΣΕΦ με 83-74… Εντάξει είμαστε...