Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σας ενόχλησαν τα «αντε γαμ…» του Ομπραντοβιτς; Εδώ βραβεύτηκε η ΚΑΕ ΠΑΟ για… fair play!

Σας ενόχλησαν τα «αντε γαμ…» του Ομπραντοβιτς; Εδώ βραβεύτηκε η ΚΑΕ ΠΑΟ για… fair play!
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 18:10

Τα πάντα γίνονται στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού μπάσκετ ή του μπάσκετ στην Ελλάδα, όπως συνηθίζει να λέει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που απαιτούσε 3 εκ. ευρώ από τον ελληνικό λαό για την διεξαγωγή ενός τουρνουά ΠροΟλυμπιακού… Όλα είναι δυνατά και τίποτα μα τίποτα δεν κάνει εντύπωση πλέον.

Από τα «λιβανιστήρια» (χρησιμοποιούμε κομψές εκφράσεις) στον Ομπράντοβιτς από τους αγαπητικούς του στα mind games και τα ψυχολογικά κόλπα που χρησιμοποιεί στους παίκτες του μέχρι την βράβευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για… fair play.

Που είστε; Πέσατε από τα γέλια κάτω; Έτσι ακριβώς. Ο πολυαγαπημένος ΕΣΑΚΕ του 13-1 και του λατρεμένου Γαλατσόπουλου (σ.σ. δεν γνωρίζουμε αν η εφορία του ξεμπλόκαρε τους λογαριασμούς αυτού το δραστήριου επιχειρηματία) βράβευσε την ΚΑΕ ΠΑΟ για… fair play. Στο γήπεδο αυτό της οικοδέσποινας αυτής ομάδας όπου έχουν ακουστεί κατάρες σε μικρά παιδιά και οικογένειες (να βγάλουμε το βίντεο;), έχουν γίνει «ντου» σε αποδυτήρια και φυσούνα όπως έχουν καταγραφεί σε επίσημα έγγαφα όπως αποτελούν τα φύλλα αγώνος, έχουν κτυπηθεί παίκτες (Μπουρούσης) και προπονητές (Αγγέλου), έχουν τραμπουκιστεί ακόμα και οι γυναίκες των παικτών του ΠΑΟ (ένα χειροκρότημα εδώ παρακαλούμε) βραβεύτηκε με fair play!!! (να σκατά στα μούτρα μου, θα λέγαμε, όπως είχε πει ο Δημήτρης έξω από τα γραφεία του Βασιλειάδη… αλλά δεν θα το πούμε).

Και σας παραξένεψε μετά ο οχετός και ο εμετός του Οπράντοβιτς που έλεγε άντε γαμη…τε στους παίκτες του ξανά και ξανά. Σιγά ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι; Mind games είναι; Δεν τους έδειρε κιόλας όπως είχε κάνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη που στην Εθνική τον είχε χαστουκίσει.

Διαβάστε επίσης

Ο rim protector και ο Ριντ!

Ο rim protector και ο Ριντ!

Ο Ολυμπιακός με 5 μπλοκ κόντρα στη Ζαλγκίρις, σημείωσε σαφώς την καλύτερη του απόδοση στα κοψίματα για φέτος και μία από τις καλύτερες γενικότερα στην Ευρωλίγκα.

82+1 πόντοι για την μοναδικότητα! (pics)

82+1 πόντοι για την μοναδικότητα! (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει σημειώσει συνολικά σε αυτές τις 8 αγωνιστικές 79 πόντους και απέχει μόλις 83 πόντους, ώστε να περάσει στην πρώτη θέση (και) των σκόρερ στην Ευρωλίγκα αφήνοντας πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.