Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρίντεζης: «Θα τους έλεγα… τρελούς!»

Πρίντεζης: «Θα τους έλεγα… τρελούς!»
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 10:48

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ξανά, τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος, με το ρεκόρ των 3.000 πόντων στην Ευρωλίγκα, το οποίο σημείωσε, τράβηξε επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο 48ωρο, μίλησε στο Eurohoops, μεταξύ άλλων και για αυτό του το επίτευγμα, αλλά και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Δείξαμε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Βοήθησαν όλοι όσοι μπήκαν στο γήπεδο. Είχαμε διάρκεια και παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.ελέγξαμε τα ριμπάουντ, το οποίο είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού της Ζαλγκίρις και φυσικά βάλαμε μεγάλα σουτ ήταν τα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη, με τον ίδιο να προσθέτει: Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Κακά τα ψέματα, παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω και την χρειαζόμασταν για την ψυχολογία μας και για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

«Δεν έχουμε το δικαίωμα να κοιτάμε πολύ μελλοντικά γιατί έχουμε κάνει μια πάρα πολύ κακή αρχή. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και δεν έχουμε λόγο να μην μείνουμε προσγειωμένοι. Ας πάρουμε σαν οδηγό το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ας κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες προπονήσεις προκειμένου να είμαστε πιο έτοιμοι στο μέλλον».

«Απλά ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε χρονιά είναι διαφορετική και κάθε ρόστερ είναι διαφορετικό. Οπότε δεν κοιτούσαμε την προϊστορία».

«Αν μου έλεγαν παλιά πως θα έφτανα τους 3000 πόντους στην Ευρωλίγκα θα τους έλεγα τρελούς, ή ψυχοπαθείς. Ιδιαίτερα εάν μου έλεγαν πως θα είμαι πίσω από 2 θρύλους, όπως ο Ναβάρο και ο Βασίλης (Σπανούλης). Δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάζει τα στατιστικά. Δεν θέλω να είμαι τέτοιος και δεν έχω βάλει στόχο τα προσωπικά μου επιτεύγματα. Μακάρι να είμαι ευλογημένος και να μπορώ να παίζω σε αυτή την ομάδα, όντας υγιής, για όσο μπορώ ακόμα. Και με τα καλά της ομάδας και με τα κακά της, μακάρι να είμαι εδώ πέρα».

«Θέλω όσο είμαι καλά να παίζω. Όσο δεν είμαι καλά… να μην παίζω. Έχω το γνώθι σ’αυτόν και ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι. Ακόμα όμως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, δουλεύω πολύ καλά το κορμί μου και πιστεύω πως έχω πολλά να προσφέρω ακόμα».

Διαβάστε επίσης