Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί θα σφυρίξουν στο ματς με την Μπάγερν

Αυτοί θα σφυρίξουν στο ματς με την Μπάγερν
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 10:50

Συνεχίζοντας το έργο του στην Ευρωλίγκα και με στόχο να δώσει προέκταση σε αυτό που άρχισε κόντρα στη Ζαλγκίρις, την περασμένη Παρασκευή, ο Θρύλος ταξιδεύει για το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν.

Μάλιστα, έγιναν γνωστοί οι διαιτητές, οι οποίοι θα σφυρίξουν, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μόναχο, αύριο Τρίτη. Αυτοί είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και ο Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Οι δύο πρώτοι έχουν σφυρίξει ξανά τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος, μάλιστα, ήταν παρών στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα! Ο δεύτερος ήταν παρών στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, πέρυσι, αλλά και στις ήττες από την Μπαρτσελόνα και τη Ζαλγκίρις. Ο τρίτος δεν έχει σφυρίξει ξανά τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος αναχώρησε για το Μόναχο! (pics)

Ο Θρύλος αναχώρησε για το Μόναχο! (pics)

Συνεχίζεται το ταξίδι του Ολυμπιακού, στην Ευρωλίγκα. Επόμενη στάση το Μόναχο και το ματς με την Μπάγερν. Δείτε φωτό από την αναχώρηση της αποστολής!

Το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Μιλουτίνοφ! (vid)

Το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Μιλουτίνοφ! (vid)

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έφτασε στο ματς με την Ζαλγκίρις τους 1.000 πόντους στην Ευρωλίγκα, η οποία του ετοίμασε ένα πολύ ωραίο βίντεο με κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του στη διοργάνωση.