Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Σπανούλης, για το πώς του άλλαξαν τη ζωή τα παιδιά του (vid)

Ο Σπανούλης, για το πώς του άλλαξαν τη ζωή τα παιδιά του (vid)
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 18:28

Παγκόσμια ημέρα του παιδιού και η Ευρωλίγκα για να την τιμήσει μίλησε με ΤΟΝ πατέρα! Τον Βασίλη Σπανούλη!

Αναλυτικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε:

Με ποιο τρόπο άλλαξε η ζωή σου όταν έγινε πατέρας;

«Όταν έγινα πατέρας, η ζωή μου άλλαξε πολύ. Ήμουν πιο ευαίσθητος, πιο προστατευτικός όσον αφορά εμένα και φοβόμουν περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν την οικογένειά μου! Ταυτόχρονα, έπαψα να έχω χρόνο για άλλα πράγματα, καθώς ήθελα να κάνω πράγματα μαζί τους και να περνάμε χρόνο μαζί».

Πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να έχουν μία σωστή παιδική ηλικία;

«Είναι πολύ σημαντική η παιδική ηλικία, Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να το απολαύσουν, να παίζουν και να κάνουν πράγματα για να είναι χαρούμενα. Να κάνουν φίλους, να κάνουν ωραία πράγματα, όχι μόνο με βιντεοπαιχνίδια. Να είναι δημιουργικοί και να κάνουν πράγματα που τα βοηθήσουν αργότερα στη ζωή τους».

Τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο με τα παιδιά σου;

«Θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους πρώτα από όλα. Να είμαι εκεί και να είμαι μαζί τους. Να παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Να πηγαίνουμε για ένα παγωτό ή για έναν χυμό. Ή στο λούνα παρκ. Γενικά, θέλω να τα βλέπω να περνούν καλά και να είναι χαρούμενα».

Πότε νιώθεις πιο παιδί από τα παιδιά σου;

«Όταν είμαι μαζί τους, νιώθω ξανά νέος, παιδί. Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να είμαι και πατέρας. Επομένως, τα κάνω και τα δύο».

Διαβάστε επίσης

Μιλουτίνοφ vs Μονρό: Προσδεθείτε…

Μιλουτίνοφ vs Μονρό: Προσδεθείτε…

Από τα καλύτερα «ματσαρίσματα», όχι μόνο του επικείμενου αγώνα στο Μόναχο μεταξύ Μπάγερν και Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα στην Ευρωλίγκα. Μιλάμε για δύο από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γκρεγκ Μονρό.

Ο Ολυμπιακός αναλύει την Μπάγερν (pics)

Ο Ολυμπιακός αναλύει την Μπάγερν (pics)

Στην καθιερωμένη επισκόπηση του αντιπάλου με tips πάντα και για τους φίλους του που θα ταξιδέψουν στο Μόναχο για το παιχνίδι με τη Μπάγερν προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.