Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια διαφορά η Μπάγερν εντός από εκτός! (vids)

Τεράστια διαφορά η Μπάγερν εντός από εκτός! (vids)
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 20:57

Συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Στην έδρα τους να φαίνονται πάνοπλες σε αντίθεση με τις φορές που πρέπει να βγουν εκτός συνόρων. Η Μπάγερν Μονάχου είναι από αυτές. Οι διαφορές στο παιχνίδι της είναι αισθητές απ΄όταν παίζει στο Audi Dome και όταν βγαίνει έξω.

Στην έδρα της τρέχει 3-1 (νίκες-ήττα), έχοντας κερδίσει Ολίμπια Μιλάνο, Βιλερμπάν και Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ηττήθηκε από την Κίμκι. Εκτός συνόρων, δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Τρέχει 0-4 οι τρεις εκ των οποίων είναι σερί: Ο Ολυμπιακός την πετυχαίνει με ήττες από Μπασκόνια, Φενέρπαχτσε και Βαλένθια. Η τελευταία ήταν με 26 πόντους διαφορά και στη Βιτόρια με… 33. Η 4η ήττα της(συνολικά, καθώς χρονολογικά ήταν η πρώτη στη σεζόν) έγινε την 2η αγωνιστική στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Ράντονιτς έχει μία διαφορά 21.3 πόντων στην παραγωγικότητα της στη συνάρτηση εντός-εκτός. Δηλαδή: Στην έδρα της πετυχαίνει 87.8 πόντους κατά μ.ο. και εκτός μόλις 66.5 πόντους μ.ο. Στην άμυνα δε, μακριά από το Μόναχο δέχεται 86 πόντους κατά μ.ο. και στο «σπίτι» της 75!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει και το τρίποντό της, καθώς διαθέτει το 2ο καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στη λίγκα (πίσω από τη Μιλάνο) με 40,7% συνολικά και… 43.6% στο γήπεδό της.

Διαβάστε επίσης

Μιλουτίνοφ vs Μονρό: Προσδεθείτε…

Μιλουτίνοφ vs Μονρό: Προσδεθείτε…

Από τα καλύτερα «ματσαρίσματα», όχι μόνο του επικείμενου αγώνα στο Μόναχο μεταξύ Μπάγερν και Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα στην Ευρωλίγκα. Μιλάμε για δύο από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γκρεγκ Μονρό.