Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι κρίμα…»

«Είναι κρίμα…»
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 00:05

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, στο 4ο 10λεπτο έχασε τη συγκέντρωσή του, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 85-82.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα επισήμανε ότι είναι κρίμα με τον τρόπο που ήρθε η ήττα για τους «ερυθρόλευκους» και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε μέχρι το τέλος να ελέγξει το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα κλειστό σκληρό παιχνίδι. Είναι κρίμα που χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για τη νίκη της, έπαιξε εξαιρετικά στο 4ο δεκάλεπτο. Πρώτα από όλα μας σταμάτησαν με την άμυνά τους με αποτέλεσμα να μην είμαστε στην επίθεση το ίδιο αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν τόσο οξυδερκείς και επιθετικοί. Επίσης, έβαλαν μεγάλα τρίποντα, έτρεξαν ένα καλό σερί και στο τέλος πήραν τη νίκη. Είναι άσχημο για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, όμως, στην συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, αρχίσαμε να παλεύουμε, είχαμε ένα καλό 3ο δεκάλεπτο αμυντικά και μια καλή διαφορά. Είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους».

Διαβάστε επίσης

Τσάμπα ήττα…

Τσάμπα ήττα…

Κι όμως… Ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο μέσα στο Μόναχο, με «άσσο» από το μανίκι τον Μπόλντγουιν (19 πόντους με 8/11 σουτ) βρέθηκε και στο +12 (55-67), αλλά στο 4ο δεκάλεπτο έχασε κάθε έλεγχο και δέχθηκε 30 πόντους για να έρθει η ήττα με 85-82 για το 3-6.