Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρενέσες: «Κλασική ομάδα Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός»

Ρενέσες: «Κλασική ομάδα Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 18:44

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο μίλησε ο Άιτο Γκαρσία Ρενέσες, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο προπονητής της Άλμπα τόνισε αρχικά πως «ο Ολυμπιακός είναι μια κλασική ομάδα της Ευρωλίγκας με γνωστούς παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. Σίβα, Πένο, Τίεμαν και Κάβανο) αυτή τη στιγμή και δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες μας θα είναι έτοιμοι. Όμως, φυσικά, θέλουμε να δώσουμε το 100% την Πέμπτη(21/11)».

Από την πλευρά του ο Λάντρι Ενόκο πρόσθεσε: «Νιώθω πως ως ομάδα έχουμε βρει επιτέλους ρυθμό, βάζοντας την μπάλα στη ρακέτα. Οι παίκτες νιώθουν όλο και πιο άνετα και με τη δεδομένη καλή ατμόσφαιρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι αυτής της εβδομάδας.

Παίζουμε με τον Ολυμπιακό και θα έχουμε ένα πραγματικό τεστ, γιατί οι αντίπαλοι έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Ύστερα από τόσες εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι ωραίο που αγωνιζόμαστε ξανά μπροστά στο κοινό μας».

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Του Μπάλντγουιν του ταίριαξε ο Ρότσεστι δίπλα του»

Κεμζούρα: «Του Μπάλντγουιν του ταίριαξε ο Ρότσεστι δίπλα του»

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη το βράδυ (21:00) στο Βερολίνο από την Άλμπα, η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες (3-6 ρεκόρ) και σύμφωνα με τον Κεστούτις Κεμζούρα «κλειδί» θα είναι η άμυνα, καθώς η ομάδα του Ρενέσες σκοράρει 11 περισσότερους πόντους από τους «ερυθρόλευκους»!

Ρούμπιτ: «Με το δικό μας στυλ και σκληρά»

Ρούμπιτ: «Με το δικό μας στυλ και σκληρά»

Για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μίλησε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν.

Η Άλμπα στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού (pics)

Η Άλμπα στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού (pics)

Ο Ολυμπιακός μένει Γερμανία και με εσωτερική πτήση μετακινήθηκε από το Μόναχο στο Βερολίνο καθώς σε αυτή την διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας είχε στο πρόγραμμά του, τις γερμανικές ομάδες

Μπάλντγουιν: Άργησε αλλά “συστήθηκε” ξανά…

Μπάλντγουιν: Άργησε αλλά “συστήθηκε” ξανά…

Δεν είναι εύκολος χαρακτήρας. Ο Μπλατ επέμενε πολύ σε αυτόν και δεν καταλαβαίναμε το «γιατί». Η πόρτα της εξόδου και η δεύτερη ευκαιρία. «Οικονομικός» στα σουτ. Απαιτείται συνέχεια κι ας μην είναι μια τυχαία εμφάνιση!