Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρούμπιτ: «Με το δικό μας στυλ και σκληρά»

Ρούμπιτ: «Με το δικό μας στυλ και σκληρά»
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 19:28
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μίλησε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε: «Η Άλμπα είναι σκληρή ομάδα και πολύ επιθετική. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στις αποφάσεις μας στην επίθεση, να προστατεύσουμε την μπάλα και να περιορίσουμε το τρανσίστιον παιχνίδι τους.

Αν παίξουμε με το δικό μας στυλ, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάποιους καλούς παίκτες. Και εκείνοι έχουν καλούς παίκτες, όμως, εμείς έχουμε παίκτες όπως είναι οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, που θεωρώ πως μπορούν να έχουν το αβαντάζ στις θέσεις τους. Οπότε αν παίξουμε με το δικό μας στυλ και παίξουμε σκληρά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, θα τα πάμε καλά».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, παρότι τελικά ηττήθηκε από την Μπάγερν, απάντησε: «Ναι ,βελτιωθήκαμε όμως σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε και στην συνέχεια δεν βρήκαμε τον τρόπο να κρατήσουμε την διαφορά. Οπότε, ναι, βελτιωθήκαμε, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο να καλύψουμε. Αύριο θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Ρετρό: Όταν  Λιαδέλης και Διαμαντόπουλος «σκότωσαν» την Άλμπα (pics, vid)

Ρετρό: Όταν Λιαδέλης και Διαμαντόπουλος «σκότωσαν» την Άλμπα (pics, vid)

Ολυμπιακός και Άλμπα θα συναντηθούν για 5η φορά στην Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τα αήττητο με 4-0 απέναντι στους Βερολινέζους. Η τελευταία φορά βέβαια που κοντραρίστηκαν οι δυο χρονολογείται 15 χρόνια πίσω.

Κεμζούρα: «Του Μπάλντγουιν του ταίριαξε ο Ρότσεστι δίπλα του»

Κεμζούρα: «Του Μπάλντγουιν του ταίριαξε ο Ρότσεστι δίπλα του»

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη το βράδυ (21:00) στο Βερολίνο από την Άλμπα, η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες (3-6 ρεκόρ) και σύμφωνα με τον Κεστούτις Κεμζούρα «κλειδί» θα είναι η άμυνα, καθώς η ομάδα του Ρενέσες σκοράρει 11 περισσότερους πόντους από τους «ερυθρόλευκους»!