Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ωραίο να σε βλέπουμε ξανά Γουίλ» (pic)

«Ωραίο να σε βλέπουμε ξανά Γουίλ» (pic)
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 22:47

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (21/11) θα αντιμετωπίσει στην Γερμανία την Άλμπα Βερολίνου για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ξεχωριστή για τον Γουίλ Τσέρι, ο οποίος τη σεζόν 2015-16 είχε αγωνιστεί στην γερμανική ομάδα, πανηγυρίζοντας μάλιστα και την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας.

Η Άλμπα υποδέχτηκε με μία ανάρτησή της στα social media τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού, γράφοντας: «Ωραίο να σε βλέπουμε ξανά Γουίλ».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα της γερμανικής ομάδας:

Διαβάστε επίσης

Στην έδρα της Άλμπα για το διπλό!

Στην έδρα της Άλμπα για το διπλό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο τη γερμανική ομάδα και θέλει να πάρει τη νίκη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Live στις 21:00 στο gavros.gr και στο Novasports2 HD.

Ρετρό: Όταν  Λιαδέλης και Διαμαντόπουλος «σκότωσαν» την Άλμπα (pics, vid)

Ρετρό: Όταν Λιαδέλης και Διαμαντόπουλος «σκότωσαν» την Άλμπα (pics, vid)

Ολυμπιακός και Άλμπα θα συναντηθούν για 5η φορά στην Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τα αήττητο με 4-0 απέναντι στους Βερολινέζους. Η τελευταία φορά βέβαια που κοντραρίστηκαν οι δυο χρονολογείται 15 χρόνια πίσω.

Ρούμπιτ: «Με το δικό μας στυλ και σκληρά»

Ρούμπιτ: «Με το δικό μας στυλ και σκληρά»

Για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μίλησε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν.