Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιτέλους μπήκαν!

Επιτέλους μπήκαν!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 19:00
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο εκτέλεσε σε άριστο βαθμό το πλάνο του, έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ, με κίνηση, passing game, ταχύτητα σημειώνοντας 99 πόντους και μοιράζοντας 23 ασίστ. Ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά το ματς είπε πως στόχος της ομάδας, πέρα από το αμυντικό τρανζίσιον ήταν να κτυπήσουν στη ρακέτα της Άλμπα καθώς διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα.

Το έπραξαν άριστα, μετακίνησαν την άμυνα της Άλμπα και βρήκαν πολύ καλές προϋποθέσεις παράλληλα για τρίποντο, «σκοτώνοντας» τη γερμανική ομάδα από τα 6.75μ. Οι «ερυθρόλευκοι» στην Ο2 Arena σημείωσαν την κορυφαία τους επίδοση στο τρίποντο για φέτος, καθώς είχαν 14 εύστοχα σουτ (στα 27) και 51.9% ευστοχία από τα 6,75μ. Οκτώ παίκτες τους μάλιστα σημείωσαν τρίποντο με τον Πολ να έχει 4/7 ενώ από 2 σημείωσαν οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Είναι η πρώτη φορά δε, σε αυτά τα 10 παιχνίδια, που ο Ολυμπιακός πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τριπόντων και φυσικά φτάνει και ξεπερνάει το 50% ευστοχίας.

Το καλύτερό του ποσοστό ήταν με τη Βαλένθια, όπου είχε 9/19 ήτοι 47,4%, ενώ φανταστείτε πως με την ΤΣΣΚΑ που νίκησε στη Μόσχα είχε 7/23 (30,4%). Εννιά τρίποντα είχε πετύχει και στην Μπασκόνια, (9/26 με 34,6%) ενώ το χειρότερό του ήταν το 20% με τη Ζενίτ (6/30 σε παράταση).

Διαβάστε επίσης

Δημήτρη γερά… ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (pic)

Δημήτρη γερά… ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (pic)

Η ζητιανιά του pao alive δεν τσουλάει και ο Γιαννακόπουλος έβαλε στα ύψη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό, Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Βρίζει ο κόσμος της ομάδας του...

«Κλειδί» η δημιουργία του Ρότσεστι!

«Κλειδί» η δημιουργία του Ρότσεστι!

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση του Ολυμπιακού, κυρίως στη δημιουργία, κάτι το οποίο έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην ομάδα.