Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντείνει για Μιλάνο, το βάρος στην τακτική

Εντείνει για Μιλάνο, το βάρος στην τακτική
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 19:44
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τη γνωστή απουσία του Γουίλι Ριντ και τον Κεστούτις Κεμζούρα να εμβαθύνει συνεχώς στην τακτική και το «παιχνίδι» του αντιπάλου συνεχίστηκε την Τετάρτη (27/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Παρασκευής με την Ολίμπια Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Λιθουανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει ρίξει το βάρος στην τακτική και τον τρόπο αντιμετώπισης της ιταλικής ομάδας, η οποία είναι η πρώτη στην Ευρωλίγκα στα τρίποντα (43,8%) με 8 παίκτες της να ευστοχούν με άνω του 40% από τα 6,75μ.

Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι αποτελεσματικός στην άμυνά του και να περιορίσει εν αρχή τα επιθετικά όπλα της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα.

Ο Κεμζούρα έχει δουλέψει με τον Ρούμπιτ αρκετά στο «5», το ίδιο έπραξε και στο φιλικό με το Λαύριο, καθώς θα κληθεί να περάσει αρκετά λεπτά σε αυτή τη θέση (γνώριμη πάντως) εν τη απουσία του Γουίλι Ριντ.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο μόνος που αναγράφεται στο απουσιολόγιο της ομάδας και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας στον προσαγωγό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν νωρίτερα στο «Ειρήνης και Φιλίας» καθώς ακολουθούσε η αναμέτρηση της γυναίκειας ομάδας με τη Βαλένθια για το Eurocup.

Διαβάστε επίσης

Ο Σπανούλης περνάει Ναβάρο!

Ο Σπανούλης περνάει Ναβάρο!

Για τον πρώτο σκόρερ θα του πάρει 2-3 ματς ακόμα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να περάσει τον καλό του φίλο και επί χρόνια αντίπαλό του στα ευρωπαϊκά παρκέ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο index. Τι θέλει ο Πρίντεζης για να ξεπεράσει Μπατίστ.

Φιλική 100άρα στο Λαύριο με Βεζένκοφ!

Φιλική 100άρα στο Λαύριο με Βεζένκοφ!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βάζει παιχνίδια, που θα βοηθήσουν στη χημεία του και τις συνεργασίες του και έτσι λοιπόν έπαιξε στο ΣΕΦ νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης με το Λαύριο, το οποίο και κέρδισε με 104-72