Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γύρνα τον διακόπτη!

Γύρνα τον διακόπτη!
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 14:05

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει φέτος να επιτύχει δύο εντός έδρας νίκες, στην Ευρωλίγκα, αυτές απέναντι στη Βαλένθια και τη Ζαλγκίρις. Σε αυτή, θέλει απόψε (21:30) να προσθέσει ακόμη μία! Να… γυρίσει οριστικά τον διακόπτη, στα εντός έδρας παιχνίδια του και να επανέλθει στις νίκες, μπροστά στο κοινό του.

Προερχόμενος από μία εκτός έδρας επικράτηση, αυτή επί της Άλμπα Βερολίνου, στη Γερμανία, πριν από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Μία ομάδα πολύ δύσκολη, με υψηλό μπάτζετ, με επίσης υψηλούς στόχους και με πολύ ταλέντο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε στο Μόναχο και το Βερολίνο μια σταθερότητα στη βελτίωση. Αυτό θέλει να συνεχίσει και απόψε. Να κάνει μια καλή εμφάνιση, την οποία θα προσπαθήσει να συνοδεύσει με νίκη και να συνεχίσει, έτσι, για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Στο πλευρό του χρειάζεται, όπως πάντα, τον κόσμο της ομάδας. Τη δύναμή του, την ώθησή του, τον 6ο παίκτη!

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος για Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

Η νίκη είναι αυτοσκοπός για τους «ερυθρόλευκους» την Παρασκευή (29/11) το βράδυ (21:30) απέναντι στην Ολίμπια (Αρμάνι) Μιλάνο (7-3) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!