Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγραψε ξανά ιστορία ο Θρυλικός Σπανούλης!

Έγραψε ξανά ιστορία ο Θρυλικός Σπανούλης!
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 23:22

Είναι Θρύλος, είναι μύθος! Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει γράψει ιστορία στη διοργάνωση και συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι, συγκεντρώνοντας 17 μονάδες στο σύστημα της αξιολόγησης…

Κάτι το οποίο έφερε τον Βασίλη Σπανούλη στην κορυφή του πίνακα του συστήματος της αξιολόγησης στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αφήνοντας πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο αρχηγός του Θρύλου χρειαζόταν 7 μονάδες, σημείωσε 17, έφτασε τις 3.900 μονάδες και έγραψε ιστορία. Με τον κόσμο του Ολυμπιακού, φυσικά, να τον αποθεώνει!

Και πλέον μένει η κορυφή στον πίνακα των σκόρερ, η οποία δεν θα αργήσει να έρθει, με τον Σπανούλη να ξεπερνά αργά ή γρήγορα τη φετινή σεζόν τον Ισπανό παλαίμαχο άσο, γράφοντας και πάλι ιστορία.

Υπενθυμίζουμε, ότι μεταξύ άλλων ο Σπανούλης βρίσκεται στην κορυφή και στον πίνακα των πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας και πλέον μία ακόμη κορυφή δικαιωματικά του ανήκει.

Αυτός είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο καλύτερος όλων!

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι… Θρύλος!

Αυτός είναι… Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε… εκπτώσεις, υπέταξε την Ολίμπια Μιλάνο με 91-70 για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-6.

Λύθηκαν οι γλώσσες και άρχισαν να ξερνάνε… αλήθειες; (pics)

Λύθηκαν οι γλώσσες και άρχισαν να ξερνάνε… αλήθειες; (pics)

Τι έγινε ξαφνικά; Ο Γιαννακόπουλος επέβαλε τον Πιτίνο για την Εθνική ομάδα; Ο Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός φέρονται ως «αφεντικά» του ελληνικού μπάσκετ; Ο Γιαννακόπουλος είναι οικογενειακός φίλος με τον μάνατζερ του Πιτίνο;