Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος ζήτησε: «Γ…αζώστε τον Παναθηναϊκό»

Ο κόσμος ζήτησε: «Γ…αζώστε τον Παναθηναϊκό»
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 23:33

Φανταστικός ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο ΣΕΦ, δίνοντας την έξτρα ώθηση στους παίκτες της ομάδας να φτάσουν στην εμφατική νίκη με 91-70 επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι ΓΑΥΡΟΙ, φυσικά, έστειλαν και τα μηνύματά τους στα όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ του Βασιλακόπουλου, ενώ έδωσαν το σύνθημα για νίκη την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ, την Παρασκευή στις 06 Δεκεμβρίου.

Ο κόσμος του Θρύλου ζήτησε: «Γ…αζώστε τον Παναθηναϊκό», δείχνοντας σε όλους τους παίκτες τη σημασία της νίκης στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν με την εμφάνισή τους κόντρα στην Αρμάνι ότι είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για το «διπλό» και στο γήπεδο του ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι… Θρύλος!

Αυτός είναι… Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε… εκπτώσεις, υπέταξε την Ολίμπια Μιλάνο με 91-70 για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-6.

Έγραψε ξανά ιστορία ο Θρυλικός Σπανούλης!

Έγραψε ξανά ιστορία ο Θρυλικός Σπανούλης!

Μία ακόμη κορυφή για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεπέρασε τον Ναβάρο στο σύστημα της αξιολόγησης στην ιστορία της Ευρωλίγκας και πλέον ακολουθεί και η κορυφή στον πίνακα των σκόρερ.