Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Σταυρόπουλος! (pic)

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Σταυρόπουλος! (pic)
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 23:11

Πολύ ωραία υποδοχή επιφύλαξε ο Ολυμπιακός στον Χρήστο Σταυρόπουλο στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος των Πειραιωτών.

Ο general manager της Αρμάνι Μιλάνο βραβεύτηκε από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ευχαριστώντας τον Ολυμπιακό με ανάρτησή στα social media του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους για τις μοναδικές στιγμές που βίωσα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους όσους ήταν μέρος του υπέροχου ταξιδιού μου με τον Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η επιστολή των διεθνών του Ολυμπιακού στον Βασιλακόπουλο!

Αυτή είναι η επιστολή των διεθνών του Ολυμπιακού στον Βασιλακόπουλο!

Διαβάστε το περιεχόμενο της προσωπικής επιστολής των Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη, μέσα από το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως καλούν τον Βασιλακόπουλο να βρει λύση, καθώς ο ίδιος φέρει την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Εθνική και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη μέση.

Επιθετική… εκτόξευση!

Επιθετική… εκτόξευση!

Δεν είναι μόνο η άμυνα ή αν προτιμάτε... οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από αυτήν, έχουν βρει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία, το ήρεμο μυαλό και την οξυδέρκεια, για να «χτίσουν» και την επίθεσή τους η οποία διακρίνεται από αλματώδη πρόοδο.