Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτη πρόκληση ΠΑΟ: Να επέμβει άμεσα ο Αθλ. Εισαγγελέας (pics)

Απίστευτη πρόκληση ΠΑΟ: Να επέμβει άμεσα ο Αθλ. Εισαγγελέας (pics)
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 - 23:56

Την ώρα που τολμάνε και κάνουν… «μαθήματα» για την Εθνική ομάδα, την ώρα που ζητάνε την παρέμβαση του… Αυγενάκη επειδή επιτέλους μετά από χρόνια (φιλίας) ένα σάιτ έγραψε αλήθειες, την ώρα που βγάζουν ως συνήθως μυθεύματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού… την ίδια ώρα, δυναμιτίζουν όσο μπορούν το κλίμα ενόψει του ματς της Παρασκευής για την Ευρωλίγκα, ρίχνουν όσο περισσότερο λάδι στη φωτιά γίνεται για να μεταμορφωθεί το ΟΑΚΑ σε «ζούγκλα», όπως έχει συμβεί χιλιάδες φορές στο παρελθόν, έχοντας φτάσει στο θλιβερό και αποτρόπαιο σημείο να κτυπηθούν παίκτες (Μπουρούσης) στη φυσούνα αλλά και να πυροβοληθούν μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού από αεροβόλο όπλο.

Βγάζουν ψεύτικες «ειδήσεις» για συναντήσεις με οργανωμένους όπου τους κάνουν… συστάσεις, ενώ στην πραγματικότητα συναντιούνται με τον οργανωμένο στρατό και καμαρώνουν ποζάροντας με απαράδεκτες, προκλητικές μπλούζες που χρίζουν άμεσης επέμβασης από τους Αθλητικούς Δικαστές και τους Αθλητικούς Εισαγγελείς.

Καλάθης και Βουγιούκας, που υποτίθεται θα έπρεπε αυτοί πρώτοι να δίνουν το παράδειγμα, οφείλουν να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν που προάγουν κατ΄αυτόν τον κατάπτυστο τρόπο τη βία και πυροδοτούν την ατμόσφαιρα την ώρα που θα έπρεπε να δείχνουν τον πρέπον σεβασμό σε συναδέλφους τους και κυρίως σε συμπαίκτες τους στην Εθνική ομάδα. Αλλά, ποιος έχασε το ήθος και τις αξίες ζωής για να τα βρουν αυτοί.

Η κατάπτυστη αυτή φωτογραφία, δεν φαίνεται να είναι «πειραγμένη», δεν βρίσκουμε καν λόγο να έχει συμβεί αυτό, αλλά ακόμα και στο ακραίο σενάριο να ήταν, κυκλοφορεί πάρα πολλές ώρες στο social media και κανείς δεν έχει βγει να πει κάτι. Να τη διαψεύσει ή οτιδήποτε.

Περιμένουμε τους Αθλητικούς Εισαγγελείς να παρέμβουν γι αυτό το αισχρό και εμετικό «κάδρο» που κυκλοφορεί στα social media και έχει αηδιάσει η μισή Ελλάδα, ενώ να δούμε τι έχει να μας πει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αλλά και ο Σύνδεσμος των Καλαθοσφαιριστών, ο ΠΣΑΚ για τη χυδαία πράξη των Καλάθη και Βουγιούκα εναντίον των συναδέλφων τους.

Διαβάστε επίσης

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Εξαφανισμένοι είναι τόσο στον επίσημο Παναθηναϊκό όσο φυσικά και οι αθλητές τους, Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας. Δεν μας προκαλεί εντύπωση, καθώς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές.