Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!

Η «συγνώμη» θέλει… παντελόνια!
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 13:08

Εξαφανισμένοι είναι τόσο στον επίσημο Παναθηναϊκό όσο φυσικά και οι αθλητές τους, Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας. Δεν μας προκαλεί βέβαια ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές και στη συνέχεια στον… στρουθοκαμηλισμό. Γιατί βλέπετε, το να βγεις και να ζητήσεις μια «συγνώμη» που παίκτες –οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να αποτελούν παραδείγματα προάγουν τη βία ή να βγεις και να πεις «συγνώμη, κάναμε λάθος», αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν με ανόητες δικαιολογίες τις οποίες πιστεύουν πως από τη στιγμή που τις χάβουν οι ίδιοι θα τις χωνεύει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Βάλανε τους οπαδούς που δώσανε τη μπλούζα να πουν, «δικό μας», με ηλίθιες δικαιολογίες «δεν καταλάβανε τι κρατάγανε»- τόσο πολύ υποτιμούν το iq των παικτών τους ή ζαλίστηκαν από τίποτα αναθυμιάσεις μέσα εκεί; - και την ίδια ώρα αυτοί που διαφημίζουν στο instagram πόσο «άντρες» είναι εξαφανισμένοι ως είθισται, καθώς ως γνωστόν για να ζητήσει συγνώμη πρέπει τα παντελόνια να τα φοράς και να τα υποστηρίζεις και όχι να τα φοράς μόνο για το κρύο.

Ντροπή, των παικτών, που είναι (ήταν) και διεθνείς με την Εθνική ομάδα. Κατάπτυστοι για την συμπεριφορά τους και συνεχίζουν να παραμένουν κρυμμένοι. Το να σέβονται τον Ολυμπιακό ή όχι ποσώς μας ενδιαφέρει. Δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιοι άνθρωποι γενικά. Θα έπρεπε να σέβονται όμως τους συναθλητές/συναδέλφους τους και τους συμπαίκτες τους στην Εθνική ομάδα. Και αυτό μας δείχνει πρωτίστως τι άνθρωποι είναι!

Διαβάστε επίσης