Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ δεν θα έχει… Φάρο!

Μιλουτίνοφ δεν θα έχει… Φάρο!
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 22:58

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ πήρε τη νίκη με 91-70 κόντρα στην πολύ δυνατή τη φετινή σεζόν Αρμάνι Μιλάνο και πλέον ετοιμάζεται για το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 06 Δεκεμβρίου.

Ακούγοντας Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ, ξύπνησαν δυσάρεστες μνήμες στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Βλέπετε ο… Φάρος δεν τον άφηνε να αγωνιστεί σχεδόν ποτέ κόντρα στον ΠΑΟ και δη στο ΟΑΚΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Ωστόσο, αυτό το ματς θα είναι στην Ευρωλίγκα. Εκεί όπου ο «Μίλου» κάνει μόλις 1.6 φάουλ…

Τυχαίο θα είναι που έχει αποβληθεί μόνο στα ματς με τον ΠΑΟ… Τι όχι;

Για όσους δεν θυμούνται, όμως, δείτε τα κατορθώματα του… Φάρου απέναντι στον Σέρβο σέντερ.

* Τη σεζόν 2017-18 στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, ο Μιλουτίνοφ σε 11:26 λεπτά αποβλήθηκε με 5 φάουλ.

* Στον πρώτο τελικό, στο ΟΑΚΑ, σε 14 λεπτά τον βγάλανε εκτός με 5 φάουλ.

* Στον τέταρτο στο ΣΕΦ, έπαιξε 16 λεπτά και είχε 4 φάουλ.

* Και φυσικά πάμε στο αμίμητο του πέμπτου τελικού όπου σε μόλις 3:17 λεπτά τον βγάλανε με πέντε φάουλ. Σε 3 λεπτά «έκανε» 5 φάουλ!!!

Τρεις φορές στο ΟΑΚΑ τη συγκεκριμένη σεζόν εκτός με πέντε φάουλ!

Τελικοί 2016-17…

* Πρώτος τελικός στο ΣΕΦ, εκεί που πάντα οι δυνάμεις είναι στις επάλξεις και ο Μιλουτίνοφ τελειώνει το ματς με 4 φάουλ. Δεν πρόλαβαν να τον βγάλουν εκτός.

* Γι αυτό, στον επόμενο τελικό, στο ΟΑΚΑ, ο Σέρβος θα βγει σε 17 λεπτά με 5 φάουλ. Τέταρτη φορά που αποβάλλεται δηλαδή σε ματς με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά σε αυτά τα 17 λεπτά ο ίδιος δεν κέρδισε κανένα φάουλ.

Στους τελικούς του 2015-16 έχουμε ένα άλλο εκπληκτικό στοιχείο. Σε 4 αγώνες με μέσο συμμετοχής 10 λεπτά, του σφύριξαν συνολικά 9 φάουλ και αυτός δεν… κέρδισε κανένα. Αν έπαιζε περισσότερο όλο και από κάποιο θα είχε αποβληθεί…

Μη φοβάσαι, λοιπόν, Νίκολα… Αυτή τη φορά δεν θα έχει… Φάρο… Θα μπορείς να επαναλάβεις την μαγική σου εμφάνιση, όπως πέρυσι, κόντρα στον ΠΑΟ, όπου είχες τελειώσει το ματς στο ΣΕΦ με 18 πόντους και 18 ριμπάουντ, «καρφώνοντας» με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό! Σε ένα ματς όπου είχες κερδίσει 11 φάουλ, χωρίς να κάνεις κανένα!

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΣΑΚ θέση θα πάρει;

Ο ΠΣΑΚ θέση θα πάρει;

Καλάθης και Βουγιούκας «συγνώμη» δεν ζητάνε. Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών θα συνεχίσει να αγνοείται για τις προσβολές και τα εμετικά «βέλη» προς τους συναδέλφους τους;

Μέρα με τη μέρα ο Ριντ για ΟΑΚΑ!

Μέρα με τη μέρα ο Ριντ για ΟΑΚΑ!

Ο Αμερικανός σέντερ, νιώθει καλύτερα από τη θλάση στον προσαγωγό του, αλλά συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας ενώ έχει ξεκινήσει και ατομικό.

Δείπνο των Αγγελόπουλων σε Μπερτομέου και εκπροσώπους της Ευρωλίγκας! (pics)

Δείπνο των Αγγελόπουλων σε Μπερτομέου και εκπροσώπους της Ευρωλίγκας! (pics)

Το Euroleague board γίνεται στην Αθήνα, οι 11 ομάδες που έχουν εγγυημένα συμβόλαια είναι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ως άριστοι οικοδεσπότες τους παρέθεσαν δείπνο και τους τους έδειξαν τι πάει να πει ελληνική φιλοξενία.