Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ζητήσουν «συγνώμη», δημόσια, παντελονάτα… ΠΟΤΕ!

Να ζητήσουν «συγνώμη», δημόσια, παντελονάτα… ΠΟΤΕ!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 15:32

Εμφανίστηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δια του «επώνυμου φιλάθλου» της (ιδιοκτήτης ΚΑΕ κατά την ΕΣΗΕΑ) που αράδιασε 312 λέξεις κάνοντας «μαθήματα»… ηθικής και συμπεριφοράς, με ψεύδη και ειρωνείες, αλλά φυσικά παρέκαμψε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «συγνώμη» για το ντροπιαστικό και κατάπτυστο μπλουζάκι που κρατούσαν όλο σκέρτσο και περηφάνια οι Καλάθης και Βουγιούκας σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της ομάδας τους.

Εξαφανίστηκαν, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, δεν βγήκαν να ζητήσουν ένα «συγνώμη» που προάγουν τη βία (έστω και απερίσκεπτα) με τέτοιου είδους ενέργειες και τώρα που εμφανίστηκε ο επώνυμος φίλαθλος, ο οποίος αρέσκεται να κρατάει γυναικεία εσώρουχα μπροστά στο πλήθος και χιλιογραμμένος σε φύλλα αγώνος, απέφυγε φυσικά να ζητήσει «συγνώμη» εκ μέρους των παικτών της ομάδας που έχει στο μισθολόγιο της εταιρείας του… Μάνου Παπαδόπουλου.

Αλλά, τέτοιο παράδειγμα έχουν οι παίκτες, έτσι λειτουργούν και αυτοί. Ο «επώνυμος φίλαθλος» το πολύ-πολύ να ζητήσει «συγνώμη» για τις κατάρες που έχει ξεστομίσει για μικρά παιδιά και μητέρες σε… τηλεφωνητή. Δημόσια, παντελονάτα… ΠΟΤΕ!

Διαβάστε επίσης

Τα «κλειδιά» των δύο για ΟΑΚΑ

Τα «κλειδιά» των δύο για ΟΑΚΑ

Το ελληνικό ντέρμπι ξεχωρίζει στην 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και η διοργανώτρια αρχή παραθέτει τα αγωνιστικά «κλειδιά» Ολυμπιακού (5-6) και Παναθηναϊκού (7-4).