Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολα ο Ριντ για ΟΑΚΑ!

Δύσκολα ο Ριντ για ΟΑΚΑ!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 19:38
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με αμείωτη ένταση και μπόλικη τακτική συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (21:30/ Novasports 2) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα προπόνησε τους παίκτες του σε υψηλή ένταση και δούλεψαν καλά πάνω σε θέματα τακτικής που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι της Παρασκευής, με τον Λιθουανό τεχνικό να αντιμετωπίζει μόνο το γνωστό πρόβλημα με τον Γούλι Ριντ.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει μπει ακόμα στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία για την θλάση στη γάμπα που υπέστη στο Βερολίνο με την Άλμπα και όπως κατανοεί κανείς, είναι εξαιρετικά απίθανο να βοηθήσει την ομάδα την Παρασκευή.

Ο Ρούμπιτ θα περάσει εκεί (σ.σ. στο «5»), πίσω από τον Μιλουτίνοφ και επιβάλλεται να είναι έτοιμος και ο Βεζένκοφ για να βοηθήσει στο «4» πίσω από τον Πρίντεζη.

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίντεζης... πετσόκοψε τον Παπανικολάου (vid)

Ο Πρίντεζης... πετσόκοψε τον Παπανικολάου (vid)

Οι «ερυθρόλευκες» κόντρες στο «Score 3» συνεχίζονται. Σειρά πήραν οι Πρίντεζης-Παπανικολάου με τον πρώτο να μιλάει σε μία… άγνωστη γλώσσα, τείνει προς Ασία μεριά και τον δεύτερο να διαμαρτύρεται για την… κακή γωνία.

Εξώδικο Γκόντα σε πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και φερόμενο σύμβουλο Βασιλακόπουλου

Εξώδικο Γκόντα σε πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και φερόμενο σύμβουλο Βασιλακόπουλου

Εξώδικο διαμαρτυρίας απέστειλε στον Χαράλαμπο Καραμανλή, ο διεθνής διαιτητής Σπύρος Γκόντας για συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα στον ιστότοπο «grizoilikoi.blogspot.com», στον οποίο είναι διαχειριστής.

Τα «κλειδιά» των δύο για ΟΑΚΑ

Τα «κλειδιά» των δύο για ΟΑΚΑ

Το ελληνικό ντέρμπι ξεχωρίζει στην 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και η διοργανώτρια αρχή παραθέτει τα αγωνιστικά «κλειδιά» Ολυμπιακού (5-6) και Παναθηναϊκού (7-4).