Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιστροφή» Τσουμάνη στη δράση μετά από 7 μήνες

«Επιστροφή» Τσουμάνη στη δράση μετά από 7 μήνες
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 20:35

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Αντρέας Τσουμάνης μετά από περίπου 7 μήνες αποθεραπείας, ενδυνάμωσης και σκληρής δουλειάς. Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε υποστεί μερική ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο και τον περασμένο Απρίλιο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο στο παιχνίδι της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, στο Ναύπλιο, πήρε μετά από εφτά μήνες τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Έπαιξε περίπου τρία λεπτά στη νίκη του Ολυμπιακού στο Ναύπλιο επί του Οίακα με 89-85. Αυτή ήταν η 8η νίκη της ομάδας του Δημήτρη Τσαλδάρη σε 9 αγωνιστικές. Έχει 11 βαθμούς και έχει σβήσει το -6 με το οποίο είχε ξεκινήσει.

Οι πόντοι του Ολυμπιακού Β'

(Τσαλδάρης): Νικολαϊδης 2, Πετρόπουλος 15 (3/3 βολές, 3/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ), Νοέας 7 (2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Κολοβέρος 2, Καμπούρης 5 (1), Τζόλος 11 (4/9 βολές, 2/8 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 5 ασίστ, 7 λάθη), Αρσενόπουλος 15 (5/6 τρίποντα), Χρηστίδης 8 (4/5 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Μελισσαράτος 16 (6/7 βολές, 5/6 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Νίκου 8 (4/5 δίποντα, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα), Τσουμάνης.

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίντεζης... πετσόκοψε τον Παπανικολάου (vid)

Ο Πρίντεζης... πετσόκοψε τον Παπανικολάου (vid)

Οι «ερυθρόλευκες» κόντρες στο «Score 3» συνεχίζονται. Σειρά πήραν οι Πρίντεζης-Παπανικολάου με τον πρώτο να μιλάει σε μία… άγνωστη γλώσσα, τείνει προς Ασία μεριά και τον δεύτερο να διαμαρτύρεται για την… κακή γωνία.

Δύσκολα ο Ριντ για ΟΑΚΑ!

Δύσκολα ο Ριντ για ΟΑΚΑ!

Ο Αμερικανός σέντερ συνέχισε και την Τετάρτη με ατομικό και θεραπεία, δεν έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και η συμμετοχή του την Παρασκευή, όπως αναμένονταν, κρίνεται απίθανη.

Εξώδικο Γκόντα σε πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και φερόμενο σύμβουλο Βασιλακόπουλου

Εξώδικο Γκόντα σε πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και φερόμενο σύμβουλο Βασιλακόπουλου

Εξώδικο διαμαρτυρίας απέστειλε στον Χαράλαμπο Καραμανλή, ο διεθνής διαιτητής Σπύρος Γκόντας για συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα στον ιστότοπο «grizoilikoi.blogspot.com», στον οποίο είναι διαχειριστής.