Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πίστη, θέληση και πάθος για το «διπλό»!

Πίστη, θέληση και πάθος για το «διπλό»!
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 09:48

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη. Χωρίς περιστροφές, δίχως… εκπτώσεις, ή αμφιβολίες, ο στόχος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ είναι μόνο ένας και είναι αυτός: Το «διπλό».

Το παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο είναι… κάτι περισσότερο από ένα… απλό παιχνίδι. Είναι απαντήσεις. Είναι αποδείξεις. Είναι γόητρο, είναι «μάχη» (με την καλή, αθλητική έννοια, πάντα…). Ο Ολυμπιακός παίζει ένα ματς Ευρωλίγκας, απέναντι σε όλα όσα έχουν γίνει εδώ και πολλούς μήνες. Απέναντι σε προκλητικές συμπεριφορές, απέναντι ακόμη και σε ειρωνείες, απέναντι σε μία υπεροψία, η οποία δεν συνάδει με το ήθος του Ολυμπιακού και αυτό που ο Θρύλος αντιπροσωπεύει. Και αυτά όλα, ο Ολυμπιακός θέλει να τα νικήσει.

Αυτός είναι ο στόχος του Κεστούτις Κεμζούρα και των παικτών του, οι οποίοι πηγαίνουν με το γνωστό, ένα πρόβλημα: Εκείνο του Γουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός αισθάνεται καλύτερα, την Πέμπτη έκανε προπόνηση, βγάζοντας κανονικά το πρόγραμμα, η συμμετοχή του, ωστόσο, αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Στην 12άδα ο Ριντ, εκτός ο Πάντερ

Στην 12άδα ο Ριντ, εκτός ο Πάντερ

Ο Κεστούτις Κεμζούρα πήρε τελικά μαζί του τον Αμερικανό σέντερ, θέλοντας να έχει μία έξτρα λύση στους ψηλούς. Άφησε εκτός του Πάντερ προτιμώντας τον Τσέρι για τις αμυντικές του ικανότητες.

«Ψυχωμένος» για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!

«Ψυχωμένος» για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟ για 16η φορά στην Ευρωλίγκα και είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις, παίρνοντας μία ακόμη πολύ μεγάλη νίκη. Live στο gavros.gr στις 21:30/NS2.