Ντουντούκα
Πάμε στα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κλειδί η αλληλεπίδραση Ριντ-Μιλουτίνοφ

Κλειδί η αλληλεπίδραση Ριντ-Μιλουτίνοφ
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 11:52

Δύσκολη «μάχη» σήμερα, για τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον ΠΑΟ. Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα αναζητά τη νίκη που θα την φέρει στο 6-6, στη βαθμολογία. Περισσότερο από αυτό, θα δώσει τεράστια ψυχολογική και νοητική ώθηση, ενώ παράλληλα, θα μοιράσει και… απαντήσεις! Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Ριντ αναμένεται να κρίνει πολλά, στο ματς. Εάν ο Αμερικανός καταφέρει να είναι παρών και σε κατάσταση να δώσει, ορισμένα πράγματα, στον Θρύλο, το βασικότερο από αυτά, θα είναι η αλληλεπίδραση, με τον Μιλουτίνοφ!

Ο Σέβος σέντερ του Ολυμπιακού είναι «κλειδί» για το παιχνίδι της ομάδας του Κεμζούρ, συνολικά, καθώς δίνει τρομερή ισχύ στον Ολυμπιακό, κοντά στη ρακέτα. Εάν ο Αμερικανός δώσει, οριστικά, το παρών και καταφέρει, με την παρουσία του, να ελαφρύνει λίγο τη δουλειά για τον «Μίλου», δίνοντάς του, παράλληλα, κάποια λεπτά ξεκούρασης, παραπάνω, τότε αυτό είναι κάτι που ο Ολυμπιακός θα μπορεί να εκμεταλλευτεί. Και θα προσπαθήσει να το κάνει, στο έπακρο. Ο Ρούμπιτ θα πάει στο «4» και έτσι το πλάνο θα προσαρμοστεί ανάλογα, μέσα στο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά να κερδίσει, από τον τρόπο που θα μοιραστεί ο χρόνος στο «5», αναλόγως με την παρουσία του Ριντ.

Διαβάστε επίσης

Στην 12άδα ο Ριντ, εκτός ο Πάντερ

Στην 12άδα ο Ριντ, εκτός ο Πάντερ

Ο Κεστούτις Κεμζούρα πήρε τελικά μαζί του τον Αμερικανό σέντερ, θέλοντας να έχει μία έξτρα λύση στους ψηλούς. Άφησε εκτός του Πάντερ προτιμώντας τον Τσέρι για τις αμυντικές του ικανότητες.

«Ψυχωμένος» για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!

«Ψυχωμένος» για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟ για 16η φορά στην Ευρωλίγκα και είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις, παίρνοντας μία ακόμη πολύ μεγάλη νίκη. Live στο gavros.gr στις 21:30/NS2.