Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός, δεν θα την υποστηρίξει

Κατέθεσε ένσταση ο Ολυμπιακός, δεν θα την υποστηρίξει
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 00:41

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ματς, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος είναι πως στα 19΄΄ πριν το τέλος της παράτασης, ο Ρικ Πιτίνο είχε ζητήσει τάιμ άουτ. Ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας αλλά οι διαιτητές συνέχισαν κανονικά το ματς.

Μιλάμε για τις βολές του Παπαγιάννη. Που έβαλε μία βολή και έκανε το 97-93. Με το τάιμ άουτ θα είχαν οι παίκτες το δικαίωμα να σχεδιαστεί η επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο team manager του Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές είπε στην κάμερα της Nova…

«Έπρεπε να δοθεί το τάιμ άουτ, δεν δόθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Έγινε κακή επίθεση από τον Ολυμπιακό, δεν έχει σημασία, όμως εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, για να ασκήσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να σχεδιάσει μια επίθεση στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, με το παιχνίδι να είναι στους 4 πόντους.

Το ζητήσαμε στις βολές του Παπαγιάννη. Από τη στιγμή που ήταν εύστοχη, έπρεπε να δοθεί τάιμ άουτ. Η γραμματεία πάτησε την κόρνα. Μας το επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της γραμματείας ότι πάτησε την κόρνα. Δεν δόθηκε. Οι διαιτητές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να σηκωθεί και να δείξει ότι υπάρχει τάιμ άουτ. Η γραμματεία δεν ξεκίνησε το χρόνο. Τον ξεκίνησαν όμως οι διαιτητές μέσω του συστήματος που έχουν. Το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει και να δοθεί τάιμ άουτ».

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν θα την υποστηρίξει την ένσταση, κατατέθηκε απλά γιατί υπήρχε πίεση χρόνου (είχε 40 λεπτά περιθώριο) και αφού μελετήθηκε στη συνέχεια με το νομικό επιτελείο αποφασίστηκε να μην την υποστηρίξουν και να την αποσύρουν.

Διαβάστε επίσης