Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ή τα δίνετε ή φεύγω»

«Ή τα δίνετε ή φεύγω»
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 00:23

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και στο Total Football με Βέργη, Παπαθεοδώρου και Βασιλαρά βγήκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να πει ακόμη μία φορά πως αν δεν μαζευτούν σε πρώτη φάση 20.000.000 για το Pao Alive αυτός θα αποχωρήσει από όλα τα κοινά του Παναθηναϊκού, «είναι ειλημμένη απόφαση» είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα ο «έρανος» θα επεκταθεί μετά τη Γερμανία, σε Αυστραλία, Καναδά και Αμερική χρησιμοποιώντας παλαίμαχους όπως ο Βαζέχα, ο Διαμαντίδης και ο Αλβέρτης.

Οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιεστικές, τον στρίμωξαν για πολλά θέματα με τον Βέργη να του λέει «πρόεδρε, έχουμε επέτειο από το πέναλτι του Παπουτσέλη», αλλά ο Γιαννακόπουλος τον «άδειασε» κανονικά, λέγοντάς του: «Δεν παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είναι δυνατός ο Ολυμπιακός, δυνατός ο ΠΑΟΚ και ότι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες. Θα έχουμε πλέι οφ, και θα είναι θέμα στιγμής το πρωτάθλημα».

Εκεί, πρέπει να στραβοκατάπιε ο ένας Βασίλης, τέτοια απάντηση να δώσει ο πρόεδρος (σ.σ. αλήθεια γιατί τον λέγανε πρόεδρο, αφού ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι) και τη σκυτάλη πήρε ο διευθυντής του sdna κάνοντας πολύ σκληρές ερωτήσεις. Τα «σαλιαρίσματα» για την εκπληκτική, φανταστική, ονειρική ατμόσφαιρα στο ματς με τον Ολυμπιακό και την καλή δουλειά διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά κατά σύμπτωση θα έλειπαν όλοι στην Αμερική, γιατί δεν είδαν και δεν άκουσαν για το σπάσιμο των θυρών και το «ντου» 300 οπαδών χωρίς έλεγχο, ούτε για τις μολότοφ στα ΜΑΤ στο ημίχρονο.

Ακούσαμε και ανέκδοτα: Όπως… «Τα λεφτά πηγαίνουν τώρα στην εφορία και με τη μείωση θα πηγαίνουν στους παίκτες» (σ.σ. καμιά φορά γίνονται και δωρεά στην Αστυνομία), αλλά και αλήθειες…

«Δεν μου καίγεται καρφί για το ποιες ομάδες είναι στο πρωτάθλημα». Το ακούσατε οι 13-1; Δεν του καίγεται καρφί για σας. Αυτοί που λέγανε πριν λίγους μήνες «ο Παναθηναϊκός θα ηγηθεί», τώρα σας λένε κατάμουτρα πως δεν τους καίγεται καρφί για σας.

Στο τέλος μάλλον είπε, να τρολάρει και λίγο, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος που δεν πήγε στο Final 4 τις προηγούμενες χρονιές αλλά φέτος έχει γίνει μεγάλη επένδυση και ενδεχομένως να… σηκώσουν και το τρόπαιο. Ναι, το είπε!

Διαβάστε επίσης

Τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό και ο «σεβασμός» στον Σπανούλη (pics, videos)

Τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό και ο «σεβασμός» στον Σπανούλη (pics, videos)

Πάμε να δούμε τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό και τον ΣΕΒΑΣΜΟ του στον Σπανούλη. Με αποδείξεις. Εικόνα και όχι ψεύτικα λόγια σε εκπομπή με σαλιαρίσματα.