Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟ σταμάτησε να πληρώνει τον Τζόρτζεβιτς, έρχονται κυρώσεις από FIBA

Ο ΠΑΟ σταμάτησε να πληρώνει τον Τζόρτζεβιτς, έρχονται κυρώσεις από FIBA
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 18:30

Τι κι αν «χωρίσει» κοντά στα 4 χρόνια, εν τούτοις η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ακόμα χρωστάει στον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι «πράσινοι» δεν πλήρωναν τις 350 χιλιάδες ευρώ που χρωστούσαν βάση συμβολαίων, ο Σέρβος τεχνικός πήγε στα δικαστήρια όπου και δικαιώθηκε πανηγυρικά και ήταν να λάβει το ποσό σε 17 δόσεις. Εν τούτοις, όπως λέει ο νομικός του εκπρόσωπος, οι δόσεις σταμάτησαν να πληρώνονται, οι δικαιολογίες που ακούνε είναι μη σοβαρές και θα καταφύγουν στη FIBA όπου βέβαια θα υπάρξουν κυρώσεις.

Αναλυτικά ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης είπε στο Sport 24 Radio.

“Το χρέος του Παναθηναϊκού προς τον Τζόρτζεβιτς φτάνει τις 350.000 ευρώ και έχει ρυθμιστεί να εξοφληθεί σε 17 δόσεις. Η απόφαση είναι τελεσίδικη και εκτελείται από τον περασμένο Απρίλιο και τον Αύγουστο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις.

Αρχικά περιμέναμε ένα διάστημα, όντας σε επικοινωνία με την νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όμως οι δικαιολογίες τους ήταν μη σοβαρές.

Αφού συμπληρώθηκαν τρεις μήνες ενημερώθηκε και η FIBA η οποία έβαλε τελεσίγραφο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τοποθετηθεί μέχρι τις 11/12 και εν συνεχεία θα εξετάσει για το αν θα προχωρήσει σε κυρώσεις προς τον Παναθηναϊκό. Όταν υπάρχει καθυστέρηση 2-3 μηνών η FIBA είναι υποχρεωμένη να αναλάβει δράση.

Είναι θλιβερό να ασχολούμαστε με τα αυτονόητα. Είναι θλιβερό μία αντιδικία να μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες. Δεν έπρεπε να γίνει. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε κάποια έκπληξη. Θεωρώ τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού από τους εξυπνότερους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, θα ήθελα να λυθεί το θέμα γρήγορα χωρίς να δοθεί συνέχεια”.

Διαβάστε επίσης

Εμφύλιος στον ΠΑΟ για την… «φανταστική ατμόσφαιρα»!

Εμφύλιος στον ΠΑΟ για την… «φανταστική ατμόσφαιρα»!

Τι έγινε ξαφνικά ρε παιδιά; «Άνοιξε» πειθαρχική η Ευρωλίγκα, διώξανε τις οικογένειες οι οργανωμένοι από τις θέσεις τους, κόβει τα εισιτήρια στην «13» ο Γιαννακόπουλος. Μα… δεν είστε μια ωραία ατμόσφαιρα; Έτσι σαλιάριζε το Open…

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Τι έρωτας σας έπιασε ρε με τον Σπανούλη; Γιατί δεν παίρνετε πίσω τον Διαμαντίδη; Ξεκούραστος είναι. Το έκοψε στα 31 του. αυτός χρωστάει ακόμα στην Εθνική. Παραμυθάδες, κόψτε το θέατρο και ΛΥΣΤΕ το θέμα με την Εθνική και τον Πιτίνο, αλλιώς θα μείνετε με τον… Παππά, τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη. Και θα γελάσει ο κάθε… Καναδός.

Τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό και ο «σεβασμός» στον Σπανούλη (pics, videos)

Τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό και ο «σεβασμός» στον Σπανούλη (pics, videos)

Πάμε να δούμε τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό και τον ΣΕΒΑΣΜΟ του στον Σπανούλη. Με αποδείξεις. Εικόνα και όχι ψεύτικα λόγια σε εκπομπή με σαλιαρίσματα.