Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμφύλιος στον ΠΑΟ για την… «φανταστική ατμόσφαιρα»!

Εμφύλιος στον ΠΑΟ για την… «φανταστική ατμόσφαιρα»!
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 19:25

Η κόντρα του Γιαννακόπουλου με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού κορυφώνεται. Στο στρατόπεδο των «πράσινων» έχει ξεσπάσει όπως φαίνεται εμφύλιος και… να που τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μάς ζάλισαν οι «σαλιάρηδες». Ακούγαμε και διαβάζαμε από τα γνωστά μέσα του Σαββίδη, για την φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και στο πόσο συνέβαλε ο Γιαννακόπουλος σε αυτό. Και τι έρχονται απανωτά στο φως της δημοσιότητας;

* Σπάσανε πόρτες και μπήκαν τσάμπα και δίχως έλεγχο περί τα 300 άτομα.

* Οι σκάλες ήταν καλυμμένες μάλιστα κάτι που απαγορεύει ρητά η Ευρωλίγκα για λόγους ασφαλείας.

* Και κροτίδες πέσανε και καπνογόνα και απ' όλα είχε το πρόγραμμα, όπως καταγράφει η Ευρωλίγκα, η οποία άνοιξε πειθαρχική διαδικασία.

* Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος είχε επεισόδιο με τον Λαμόνικα (διατητής) και με άνθρωπο της Ευρωλίγκας.

* Στο ημίχρονο βγήκανε και πετάξανε μολότοφ στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

* Διώξανε τους κατόχους διαρκείας από τις κεντρικές θέσεις για να κάτσουν οι οργανωμένοι πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη γραμματεία.

Κατά τα άλλα τα είχε φροντίσει όλα η ΚΑΕ και ο Γιαννακόπουλος όπως τεχνηέντως βγάζανε προς τα έξω κάθε μέρα. Είχε παρθεί κάθε μέτρο. Ξεμπροστιαστήκανε για πολλοστή φορά.

Και για «καλυφθεί» και η ανυπαρξία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βγάλανε ανακοίνωση που λένε τέρμα τα εισιτήρια κατευθείαν στους οργανωμένους. Θα… τα παίρνουν από το ίντερνετ.

«…ο Σύλλογός μας να καλείται να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα, ενώ ταυτόχρονα παρατηρούνται πράξεις ανομίας, οι οποίες δεν ταιριάζουν σε οργανωμένους οπαδούς, αλλά σε εξτρεμιστικές ομάδες ανθρώπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επίδειξη βίας…

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρξαν οικογένειες και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έπεσαν θύματα αυτής της βίας και δεν τους επετράπη να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θέσεις όπου είχαν αγοράσει εισιτήριο.

…ξεκάθαρες ήταν και οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ των ημερών που προηγήθηκαν του ντέρμπι, αλλά και οι συστάσεις προς τους επικεφαλής των οργανωμένων για την μη ύπαρξη καπνογόνων και οργανωμένων επιθέσεων (ντου) στις θύρες.

…δεν θα προμηθεύσει ξανά πακέτα εισιτηρίων στους οργανωμένους οπαδούς.

…Όποιος οργανωμένος επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες του Παναθηναϊκού θα μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριο του μέσα από την Viva ή από τα άλλα σημεία διάθεσης εισιτηρίων με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για όλους τους φιλάθλους και για την θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο».

Είναι χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Τι έρωτας σας έπιασε ρε με τον Σπανούλη; Γιατί δεν παίρνετε πίσω τον Διαμαντίδη; Ξεκούραστος είναι. Το έκοψε στα 31 του. αυτός χρωστάει ακόμα στην Εθνική. Παραμυθάδες, κόψτε το θέατρο και ΛΥΣΤΕ το θέμα με την Εθνική και τον Πιτίνο, αλλιώς θα μείνετε με τον… Παππά, τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη. Και θα γελάσει ο κάθε… Καναδός.