Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός ταξιδεύει νωρίτερα για Μαδρίτη

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός ταξιδεύει νωρίτερα για Μαδρίτη
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 21:15
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στο μεγάλο Λιμάνι έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είδε «κοιτάνε» αποκλειστικά αυτό που ακολουθεί με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν την Πέμπτη (22:00) από την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, ωστόσο, σε αντίθεση με ότι συνηθίζουν, δεν θα φύγουν από την Ελλάδα παραμονή του αγώνα, αλλά δύο μέρες πριν, παρά το γεγονός ότι η πτήση πηγαίνει απευθείας και δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Ο λόγος είναι πως ο Κεστούτις Κεμζούρα θέλει η ομάδα να είναι ξεκούραστη την Τετάρτη και να μην προέρχεται από ταξίδι, ώστε να κάνει μία «γεμάτη» και γερή προπόνηση στο γήπεδο της Ρεάλ.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο ΣΕΦ την Τρίτη το πρωί και στις 14:15 θα βρίσκονται στο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς στις 15:50 «πετάνε» για Μαδρίτη.

Η Τετάρτη θα τους βρει από το πρωί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας όπου θα είναι πιο άνετοι βάση χρόνου να κινηθούν και πιο ξεκούραστοι για να προπονηθούν στην «Wizink Center».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Σπανούλη στη Μαδρίτη

Χωρίς Σπανούλη στη Μαδρίτη

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο αρχηγός και δεν θα συμμετέχει στην αποστολή που θα επιχειρήσει να νικήσει τη Ρεάλ, εκτός έδρας.

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Τι έρωτας σας έπιασε ρε με τον Σπανούλη; Γιατί δεν παίρνετε πίσω τον Διαμαντίδη; Ξεκούραστος είναι. Το έκοψε στα 31 του. αυτός χρωστάει ακόμα στην Εθνική. Παραμυθάδες, κόψτε το θέατρο και ΛΥΣΤΕ το θέμα με την Εθνική και τον Πιτίνο, αλλιώς θα μείνετε με τον… Παππά, τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη. Και θα γελάσει ο κάθε… Καναδός.

Εμφύλιος στον ΠΑΟ για την… «φανταστική ατμόσφαιρα»!

Εμφύλιος στον ΠΑΟ για την… «φανταστική ατμόσφαιρα»!

Τι έγινε ξαφνικά ρε παιδιά; «Άνοιξε» πειθαρχική η Ευρωλίγκα, διώξανε τις οικογένειες οι οργανωμένοι από τις θέσεις τους, κόβει τα εισιτήρια στην «13» ο Γιαννακόπουλος. Μα… δεν είστε μια ωραία ατμόσφαιρα; Έτσι σαλιάριζε το Open…