Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σαν το καλό κρασί» (video)

«Σαν το καλό κρασί» (video)
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 10:30

Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο, εκεί όπου έχει μάθει να βρίσκεται, όλα αυτά τα χρόνια, με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Ο Kill-Bill, ο οποίος έχει κατακτήσει τόσα πολλά με τον Θρύλο, αλλά και έχει πετύχει και άλλα τόσα, σε προσωπικό επίπεδο, συνεχίζει να κυνηγά, το ένα ρεκόρ, πίσω από το άλλο και να ψάχνει… νέες κορυφές! Χρειάζεται ακόμη 33 πόντους, για να πιάσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να ανέβει πιο ψηλά!

Με σημερινό της ποστάρισμα και ένα πολύ όμορφο βίντεο, γεμάτο καλάθια, ασίστ και μεγάλα σουτ, η Ευρωλίγκα αποθεώνει τον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βασίλης Σπανούλης πλησιάζει σε αυτό το ρεκόρ σκοραρίσματος. Παλαιώνει, σαν το καλό κρασί!»…

Δείτε το βίντεο της Ευρωλίγκας, για τον Kill-Bill, με τις καλύτερες φετινές στιγμές του!

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Σπανούλη στη Μαδρίτη

Χωρίς Σπανούλη στη Μαδρίτη

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο αρχηγός και δεν θα συμμετέχει στην αποστολή που θα επιχειρήσει να νικήσει τη Ρεάλ, εκτός έδρας.

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Αφήστε τα… παρακάλια και τα σάλια και ζητήστε του δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!

Τι έρωτας σας έπιασε ρε με τον Σπανούλη; Γιατί δεν παίρνετε πίσω τον Διαμαντίδη; Ξεκούραστος είναι. Το έκοψε στα 31 του. αυτός χρωστάει ακόμα στην Εθνική. Παραμυθάδες, κόψτε το θέατρο και ΛΥΣΤΕ το θέμα με την Εθνική και τον Πιτίνο, αλλιώς θα μείνετε με τον… Παππά, τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη. Και θα γελάσει ο κάθε… Καναδός.