Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιαννακόπουλος σε Υπ. Ασφαλείας Ευρωλίγκας: «Άντε γαμ…σου, φύγε από δω»!

Γιαννακόπουλος σε Υπ. Ασφαλείας Ευρωλίγκας: «Άντε γαμ…σου, φύγε από δω»!
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 16:43

Κόλαφος κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η έκθεση της κ. Θάλειας Μήτση, η οποία είναι η υπεύθυνη ασφαλείας της Ευρωλίγκας στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει η κ. Θάλεια Μήτση αναλυτικά στην έκθεσή της, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την εξύβρισε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ την έδιωξε από το σημείο όπου έπρεπε να κάθεται.

Πιο συγκεκριμένα, η Θάλεια Μήτση αναφέρει πως, στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου του αγώνα, λόγω της παρουσίας πολύ κόσμου δίπλα στη φυσούνα, μετακινήθηκε και βρέθηκε σε άλλο σημείο, με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση.

Τονίζει ότι βρέθηκε κοντά στο σημείο που καθόταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εν ώρα παράτασης τη ρώτησε «με κινηματογραφείς;» με την ίδια να απαντάει πως κινηματογραφούσε τον αγώνα. Τότε, σύμφωνα με την έκθεσή της, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της είπε: «Να κινηματογραφήσεις τον Λαμόνικα, άντε γαμ…σου . Φύγε από δω. Μας έχεις διαλύσει τις τελευταίες 48 ώρες».

Της ζητήθηκε αμέσως να φύγει από το σημείο, την ώρα που ο security manager ήταν απών.

Η έκθεση της Θάλειας Μήτση κλείνει με τη σημείωση πως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Επιπρόσθετα έχει καταγράψει στην έκθεσή της, «παρουσία φιλάθλων στις σκάλες ανάμεσα από τις εξέδρες, δύο πανό με υβριστικό περιεχόμενο, κροτίδες, καπνογόνα, υβριστικά συνθήματα και κάπνισμα».

Διαβάστε επίσης

Χάνει Ολυμπιακό ο Ρέγιες!

Χάνει Ολυμπιακό ο Ρέγιες!

Ο Ισπανός φόργουορντ θα μείνει εκτός επ’ αόριστον όπως ενημέρωση η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπούργκος.

Ρότσεστι: «Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε ο Ολυμπιακός»

Ρότσεστι: «Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε ο Ολυμπιακός»

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, μίλησε ο Τέιλορ Ρότσεστι, λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος», καθώς επίσης και για το step up που πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εν τη απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Κεμζούρα: «Να τους το κάνουμε δύσκολο»

Κεμζούρα: «Να τους το κάνουμε δύσκολο»

Για τη Μαδρίτη αναχώρησε ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στην αποστολή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται την Πέμπτη (22:00) από τη Ρεάλ, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.