Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόφαση CAS: «Νέα στοιχεία, να εκδικαστεί ξανά από τον Αθ. Δικαστή»

Απόφαση CAS: «Νέα στοιχεία, να εκδικαστεί ξανά από τον Αθ. Δικαστή»
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 18:17
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Εκδικάστηκε από το CAS η έφεση την οποία είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, για τα όσα είχαν συμβεί στο ΟΑΚΑ, στο ματς της 9ης Νοεμβρίου του 2018! Στη Λωζάνη ήταν οι Χρήστος Μπαφές - Λάμπρος Αδάμος - William Sternheimer - Tom Seaner από τον Ολυμπιακό, οι Μάνος Παπαδόπουλος - Μαργαρίτα Θάνου από τον Παναθηναϊκό και οι δικηγόροι της Ευρωλίγκας.

Μιλάμε για τις εκφράσεις που είχαν μεταφερθεί (μέσω non paper) αρχικά από ρεπόρτερ ότι είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος στους διαιτητές, πως ο Ολυμπιακός είχε τάξει από 20.000 στους διαιτητές, στη συνέχεια τονίστηκε πως έγινε λάθος στη... μετάφραση και εννοούσε ότι είχαν παίξει στο στοίχημα λεφτά κτλ. και τα οποία στη συνέχεια, ενώ τόνιζαν στο ρεπορτάζ τους, πως είχαν μεταφερθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, στη συνέχεια… ζητάνε συγνώμη οι ρεπόρτερ και ανασκεύασαν άπαντες λέγοντας πως δεν μεταφέρθηκαν αυτά από την ομάδα επίσημα.

Εν πάση περιπτώσει, ο Ολυμπιακός δεν άφησε έτσι την υπόθεση. Την πήγε στο Ανώτατο Δικαστήριο και δικαιώθηκε εν μέρει, καθώς το CAS την έστειλε πίσω στον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκας για να εκδικαστεί ξανά, καθώς ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα στοιχεία που δίνουν άλλα τροπή στην υπόθεση.

Αρχικά είχε μεταφερθεί "επίσημα" από τον Παναθηναϊκό, (έτσι είχαν πει οι δημοσιογράφοι από το ΟΑΚΑ) πως ο Γιαννακόπουλος είχε πει...

"Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά".

Στη συνέχεια ανασκεύασαν.

Διαβάστε επίσης

Let the celebrations begin! (pics)

Let the celebrations begin! (pics)

Το «δέσιμο» των μελών της ομάδας του ΟΝΕ Team είναι ξεχωριστό! Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση το κυριολεκτικό δέσιμο, αυτό των παπουτσιών όλων όσων συμμετέχουν, ήταν όντως μοναδικό...

Χάνει Ολυμπιακό ο Ρέγιες!

Χάνει Ολυμπιακό ο Ρέγιες!

Ο Ισπανός φόργουορντ θα μείνει εκτός επ’ αόριστον όπως ενημέρωση η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπούργκος.