Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη, αλλά είναι Θρύλος! (pic)

Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη, αλλά είναι Θρύλος! (pic)
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 12:16

Θρύλε μπορείς! Όσο δύσκολη και αν είναι η αποστολή στην Μαδρίτη, απόψε το βράδυ, ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το καλύτερο και, παράλληλα, κατάθεση ψυχής, για να φύγει με το «διπλό». Για την 12+1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Θρύλος πηγαίνει στην Wizink Arena, για να κάνει το… θαύμα του, όπως το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, αλλά και πολύ πρόσφατα, στην έδρα της ΤΣΣΚΑ!

Με τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, στα… πιτς, ο Ολυμπιακού οφείλει να τραβήξει άσους από το μανίκι και να περιμένει από τους υπόλοιπους περιφερειακούς του να βγουν μπροστά. Να πάρει περισσότερα πράγματα από τον Ρότσεστι, στη δημιουργία και το σκοράρισμα, να έχει τον Μπάλντγουϊν ξανά σε καλό βράδυ και με διάθεση για όμορφα πράγματα, αλλά και να πάρει πράγματα από τον Πάντερ, ο οποίος πρέπει να δείξει ότι μπορεί να είναι παρών, στα μεγάλα και τα κρίσιμα!

Πάμε γερά, Θρύλε, για μία ακόμη μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα. Για μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση! Για μία ακόμη σπουδαία, ευρωπαϊκή, ερυθρόλευκη, Ολυμπιακή βραδιά!

Διαβάστε επίσης

Γιορτινό camp σε δύο πράξεις!

Γιορτινό camp σε δύο πράξεις!

Για μία ακόμη χρονιά οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού διοργανώνουν στην διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών camp για παιδιά από 7 ως 14 ετών.

Είδε Θρύλο ο Μιλουτίνοφ! (pic)

Είδε Θρύλο ο Μιλουτίνοφ! (pic)

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού παρακολουθεί από την Μαδρίτη το μεγάλο ματς των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα.