Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιστορική ημέρα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών! (photo)

Ιστορική ημέρα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών! (photo)
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 10:07

Το ματς με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στις 15:00, στην βοηθητική αίθουσα 5 του ΣΕΦ είναι ιστορικό. Ο Ολυμπιακός, με νίκη σήμερα, έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει το ρεκόρ των 105 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, το οποίο αυτή την ώρα κρατά ο Αθηναϊκός! Τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη είναι έτοιμα να γράψουν ιστορία σήμερα, να φτάσουν τις 106 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις 123 σερί νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, στην Ελλάδα! Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το YouTube και θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε και εδώ, μέσα από το gavros.gr.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση καθώς ταλαιπωρείται από ίωση ενώ η Μαρία Αυτζή ξεπέρασε τον τραυματισμό της και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Διαβάστε επίσης

Πάλι ήττα στο Περιστέρι ο ΠΑΟ… Σύμπτωση;

Πάλι ήττα στο Περιστέρι ο ΠΑΟ… Σύμπτωση;

Και πέρυσι και φέτος ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Περιστέρι… Μάλλον σύμπτωση… Αν και ακούγονται διάφορα, με τα κοινά σημεία να είναι πολλά... Εμείς, πάντως, δεν τα πιστεύουμε.