Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουρτινάιτις: «Επικίνδυνος, ειδικά στο “σπίτι” του»

Κουρτινάιτις: «Επικίνδυνος, ειδικά στο “σπίτι” του»
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 17:41

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και στη βαρύτητα που δίνει σε αυτό ο Βασίλης Σπανούλης, στάθηκε ο Ρίμας Κουρτινάιτις μιλώντας για το ματς της Τετάρτης (18/12) στο ΣΕΦ.

Ο Λιθουανός τεχνικός της Κίμκι ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός παίζει καλά. Από την στιγμή που ανέλαβε ο, Κεστούτις Κεμζούρα, έκανε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσουμε για την ελληνική ομάδα, αφού δεν παίζουν στο πρωτάθλημα και στην άλλη πλευρά έχουν πιο πολύ δύναμη και ενέργεια από τις άλλες ομάδες. Στον αντίποδα, χάνουν τον ρυθμό τους γιατί έχουν ένα ή μάξιμουμ δύο παιχνίδια την εβδομάδα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ένα πράγμα είναι αδιαπραγμάτευτο. Στο... σπίτι του πάντα παίζει καλά και παλεύει για 40 λεπτά. Πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Παρά το γεγονός ότι είναι στην 11η θέση στην βαθμολογία, είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά μπροστά στους οπαδούς τους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε».

Διαβάστε επίσης

Δεν παίζει ο Τίμα με Ολυμπιακό

Δεν παίζει ο Τίμα με Ολυμπιακό

Ο Λιθουανός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την φυσική του κατάσταση και έτσι θα μείνει εκτός του ματς με τον Θρύλο.

 Μια βραδιά με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού (pics)

Μια βραδιά με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού (pics)

Μια αμιγώς μπασκετική παρέα, αποτελούμενη από το Δ.Σ. των Παλαίμαχων μπασκετμπολιστών του Ολυμπιακού και αθλητικούς συντάκτες, έσμιξε στη Γλυφάδα, το βράδυ της Δευτέρας (16/12), με κύριο θέμα κουβέντας, το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού και οι δράσεις που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.